Notícies
El grup britànic CPL Aromas s'instal·la a Vilassar de Dalt

CPLL'empresa anglesa de fragàncies CPL Aromas va adquirir a finals de l'any passat l'empresa vilassarenca DM Fragances amb l'objectiu  de disposar d'un centre de producció al continent per subministrar els seus clients d'Europa.

La multinacional CPL Group s´acaba d´instal•lar a Vilassar de Dalt després d´adquirir l´empresa Destil·leries del Montseny (DM Fragances), una empresa familiar pertanyent a la família Rubio dedicada al disseny i fabricació d´essències i fragàncies per a productes de cura personal, roba i llar. Amb aquesta operació, el grup britànic, considerat un dels líders mundials en ingredients i fragàncies per a indústries del perfum, busca protegir-se del Brèxit amb un centre de producció propi al continent europeu.

Després de la compra per part del grup britànic, el mes d´octubre passat, la companyia de Vilassar de Dalt, fundada el 1910, continuarà gestionada per la família Rubio ja que Amàlia Rubio ja ha estat ratificada com a directora general de la filial. La fàbrica vilassarenca té capacitat per produir 5.000 tones de perfum a l´any i disposa de laboratoris destinats al disseny i creació, aplicació en productes finals i control de qualitat. La recentment rebatejada CPL Aromas Spain disposa actualment d´una plantilla de 24 persones que abans del mes de juny es preveu que augmenti fins a 28. CPL també preveu impulsar el creixement de la companyia catalana ampliant-ne la capacitat de producció i convertint-la en el centre de referència del grup en desenvolupament de perfums per al sector de la cura de la roba.

CPL Aromas és una empresa familiar, a mans dels germans Pickthall, i és un dels líders del sector de les fragàncies per a la indústria del pergum amb una facturació anual de 120 milions de dòlars. Amb la nova seu del grup a Vilassar de Dalt, CPL augmenta fins a 5 les fàbriques que té arreu del món, sumant-la a les d´Anglaterra, Hong Kong, Dubai i Colòmbia.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 16 de gener de 2019
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web