Notícies
El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, ha visitat Vilassar

Visita del delegat del governEl delegat del govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez, ha fet aquest dimecres al matí una visita institucional a Vilassar i ha mantingut una reunió de treball amb l´alcalde i regidors i regidores de l´equip de govern.

El delegat del Govern ha volgut conèixer de primera mà els temes més destacats que afecten al nostre municipi com la reactivació de l'activitat econòmica municipal, la problemàtica i els futurs projectes en relació a l'habitatge i els Serveis Socials o l'activitat cultural que es desenvolupa entrorn del teatre La Massa. D'altra banda, Juli Fernández, també ha mostrat la seva preocupació davant les reiterades pintades i actes vandàlics que han patit darrerament equipaments públics i domicilis particulars com el de l'alcalde.

Visita del delegat del govern

Visita del delegat del govern

Després de la reunió de treball, el delagat del Govern ha signat el Llibre d'Honor de l'Ajuntament i tot seguit ha vistat el teatre La Massa, l'equipament cultural més important del municipi que va ser declarat per la Generalitat com a Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN), en la categoria de monument històric.

Aquesta visita forma part del programa de treball del delegat per conèixer directament l´actualitat territorial de la demarcació de Barcelona.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 16 de gener de 2019
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web