Regidoria educació

Notícies
L'escola Sant Jordi participa al projecte IoT Maresme que conclou aquest divendres al TecnoCampus
L'escola Sant Jordi és una de les quatre escoles de la comarca que participen al Projecte IoT Maresme, una iniciativa Smart Citizen sorgida del Fab Lab de Barcelona i l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya. El projecte IoT MARESME neix amb la intenció que els alumnes es converteixin en agents de canvi, desenvolupant propostes basades en dades obtingudes en temps real i que ofereixen una lectura de cada una de les realitats en les quals transcorre el dia a dia dels centres escolars participants.

Projecte IoT MaresmeAquesta iniciativa Smart Citizen contempla que a partir de l’ús de dispositius dissenyats per sensoritzar els espais urbans es mesuren en temps real la temperatura, soroll, pol·lució, humitat i lluminositat de l’aire i, posteriorment es fa un anàlisi dels resultats a través de plataformes disponibles per a qualsevol dispositiu mòbil.
Amb les dades obtingudes als diferents centres -El Pilar, El Turó, GEM i IE Sant Jordi- els alumnes de 4t d'ESO faran una comparativa de les dades obtingudes, compartides a través d'una plataforma online (IoT), de manera que es trauran conclusions i propostes de millora dels problemes detectats.

El projecte conclou aquest divendres 15 de febrer amb una jornada de treball i una exposició final de totes les propostes que tindrà lloc al TecnoCampus de Mataró on  també s’escollirà la proposta guanyadora

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 14 de febrer de 2019
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web