Notícies
L'Ajuntament implanta la recollida porta a porta de paper i cartró als comerços

Contenidors plensA partir del proper dilluns 25  de febrer, l’Ajuntament començarà una recollida porta a porta de paper i cartró als comerços del municipi. La recollida, que es farà els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 10.30 h, vol evitar la saturació dels contenidors.

Aquest proper dilluns començarà la recollida porta a porta de paper i cartró als comerços del municipi. Aquesta actuació es concentra inicialment en aquells establiments que l´Ajuntament ha detectat que generen més residus i que, conseqüentment, saturen els contenidors de la zona.   
L´objectiu és descongestionar les àrees de contenidors de les zones on hi ha més densitat de comerços i població com els carrers Manuel Moreno, Murillo, San Josep Oriol, Barcelona, Riera Salvet, Anselm Clavé i els seus voltants.
Amb aquest actuació es vol evitar la imatge de brutícia i deixadesa que comporten les deixalles que es deixen al terra a causa de la saturació dels contenidors de la recollida selectiva.
Si com a comerç vols més informació del servi o t´hi vols adherir posa´t en contacte amb el Departament de Medi Ambient de l´Ajuntament ubicat a les oficines de Serveis Tècnics Can Robinat. (Camí de Mataró, 10, T. 93 753 98 20).

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 22 de febrer de 2019
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web