Notícies
L'Ajuntament renova per quart any consecutiu el Segell de Transparència de la pàgina web

L’ajuntament ha renovat el Segell Infoparticipa per la qualitat i la transparència del web municipal vilassar.cat. Un guardó atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació de la UAB que anualment audita el nivell de transparència i qualitat de la informació de les pàgines web de les administracions públiques.

El passat dimecres 13 de març va tenir lloc a la sala d´actes del Rectorat de la UAB el lliurament de les distincions Infoparticipa, el màxim reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació local pública en els webs municipals. En aquesta edició s'ha mantingut el nombre d'indicadors requerits (52), però s'ha prioritzat la qualitat de les informacions publicades a través de la pàgina www.vilassar.cat i l'accessibilitat i facilitat per trobar-les.

Segell de transparència

Segell de transparència


Durant el 2018, el web municipal ha aconseguit una avaluació del 94,23%, superant la de l´any passat (92,31%) i complint un total de 49 indicadors dels 52 requerits. Això ha permès a l'ajuntament de Vilassar situar-se entre els centenar d´ajuntaments catalans (dels 947 analitzats) i els 14 de la comarca que han obtingut novament el Segell de Transparència.
El resultats de l'avaluació es poden consultar en el Mapa Infoparticip@.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 14 de març de 2019
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web