Notícies
L'IE Sant Jordi i els Serveis Socials tanquen un nou curs del projecte de Serveis Comunitaris

Cloenda del Projecte comunitariPer quart any consecutiu els alumnes de 4t d’ESO de l’IE Sant Jordi i els Serveis Socials municipals han portat a terme el projecte social comunitari a través del qual els joves i la gent gran han compartit experiències durant el curs. El passat divendres 21 de juny van fer una festa de cloenda conjunta al Casinet.

El Casinet va ser, un any més, el punt de trobada per fer la festa de cloenda del projecte comunitari coordinat pels Serveis Social municipals. Els alumnes de 4t d’ESO de l’IE Sant Jordi van preparar un acte dedicat als usuaris del Casal de Dia i de l'Hospital de Sant Pere. Tant els joves com la gent gran van pronunciar unes paraules plenes d’emotivitat en un acte presidit per la nova alcaldessa, Carola Llauró, i la que serà a partir d’ara la responsable de l’àrea de Serveis Socials, Carme Terrades.

Cloenda del Projecte comunitari

Cloenda del Projecte comunitari

Cloenda del Projecte comunitari

Cloenda del Projecte comunitari

A partir de les entrevistes efectuades i del recull de l’experiència de cadascun dels participants han elaborat un curtmetratge que es va poder veure a la festa i que va emocionar a molts dels usuaris.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 25 de juny de 2019
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web