Notícies
El sistema de comunicació d'incidències a la via pública arriba a les 1300 incidències en dos anys i mig

imatge app incidenciesEl març de 2017, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt va posar en funcionament una nova aplicació mòbil per informar d'incidències que es produeixen a la via pública. En aquests dos anys i mig el sistema ha registrat prop de 1300 comunicacions, la majoria relacionades amb la pavimentació, la senyalització i el mobiliari urbà.

Després de dos anys i mig en funcionament, el sistema de comunicació d'incidències ha registrat un total de 1286 incidències, amb una reducció del ritme de comunicacions el darrer any (actualment de 40 incidències/mes).

Les incidències que més es comuniquen continuen sent les relacionades amb la Pavimentació, Senyalització i Mobiliari urbà. A banda, en el darrer any s´ha introduït una nova categoria de Paisatge urbà que agrupa principalment les incidències relacionades amb pintades.

Pel que fa al percentatge de resolució del conjunt d´incidències, actualment s'arriba al 80% de mitjana, superant el 90% en els casos d'Enllumenat, Mobiliari urbà i Paisatge urbà, amb una reducció també del temps de resposta que es gradua en funció de la gravetat i l´impacte de la incidència.

De la totalitat de 1.286 incidències de via pública, 524 són comunicades per la ciutadania (un 41%) i 762 són iniciades de forma proactiva pel personal municipal (un 59%). Cal destacar l´increment en la participació de la ciutadania respecte dades anteriors.

Des del Serveis Tècnics de l´Ajuntament es continua valorant positivament la implantació d´aquest sistema, tant pel que fa a la gestió interna de les incidències (seguiment, assignació del personal, eficiència, ...) com a la comunicació i resposta amb la ciutadania. Amb aquesta sistema, el ciutadà pot comunicar incidències directament als Serveis tècnics municipals i pot veure, des del propi aplicatiu, l'estat de les seves incidències i saber quan es resol la incidència. Així mateix, també pot visualitzar sobre mapa la ubicació tant de les seves incidències com de les comunicades per altres usuaris o pel propi ajuntament.

via públicavia pública

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 6 de setembre de 2019
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web