www.vilassardedalt.org
NotÝcies

nova Órea d'aportaciˇAcaba d’entrar en funcionament una nova Órea d’aportaciˇ de recollida selectiva al carrer MossŔn Josep Mas. Aquesta nova zona de contenidors Ús d’˙s exclusiu per als ve´ns d’aquest carrer i de la zona de muntanya i s’ha instal•lat per evitar els constants abocaments incontrolats que es produ´en al carrer Llobatera.

Els constants abocaments incontrolats a l┤Órea de contenidors del carrer Llobatera han causat darrerament un increment important del cost del servei de recollida i de la correcta gestiˇ dels residus que s┤hi aboquen:  runes, fibrociment, voluminosos, pintures, etc. A mÚs, degut a aquesta situaciˇ que converteix la zona en un abocador incontrolat, en aquest espai no hi ha cap tipus de reciclatge, amb els residus llenšats a qualsevol contenidor, sense separar-los prŔviament i per terra.

Per aix˛, l┤Ajuntament de Vilassar de Dalt ha optat per adequar un nou espai al carrer MossŔn Josep Mas, just desprÚs del carrer de Les Sureres (Cabrils) que substitueix l┤actual. Es tracta d┤una Órea de contenidors situada dins un espai  tancat amb un cadenat, a la qual es podrÓ accedir amb una clau que es facilitarÓ a tots aquells ve´ns de muntanya i del carrer que utilitzin aquests contenidors.

Tot aquells ve´ns que estiguin interessats en utilitzar-la poden venir a recollir la clau de dilluns a divendres, de 9.00 a 12.00 h. hores als Serveis TŔcnics de l┤ajuntament , al camÝ de Matarˇ, 10, presentant un rebut d┤escombraries que els acrediti com a ve´ns de la zona o dels disseminats de muntanya.
Aquells ve´ns que tinguin necessitats especials, com activitats de restauraciˇ o altres, poden passar per serveis tŔcnics  per parlar de possibles solucions demanant hora amb el tŔcnic de medi ambient trucant al tel. 937539800 ext.2.

nova Órea d'aportaciˇ

restes vegetals
A mÚs a mÚs, seguint amb la voluntat de reduir impropis a la fracciˇ d┤orgÓnica, s┤ha instal•lat una nova Órea de recollida de restes vegetals al CamÝ de Matarˇ, 10, dins les instal•lacions de la brigada municipal.

Informaciˇ publicada l'11 de novembre de 2019