Els Formularis
Participeu en l'elaboració del nou Pla de Mobilitat de Vilassar!

Cartell mobilitat portadaL’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha posat en marxa un procés participatiu per definir el Pla de Mobilitat 2020-2025. Aquest procés, obert a tothom, té com objectiu conèixer i dissenyar conjuntament el futur de la mobilitat del municipi.

El Pla de Mobilitat 2020-2025 vol definir les estratègies de futur en matèria de mobilitat. En línies generals es tracta d’establir prioritats clares pel que fa a l’ocupació i ús de l’espai públic en termes de mobilitat, posant especial èmfasi en el foment dels desplaçament més sostenibles, la cohesió social i la defensa del medi ambient, tot garantint una millor qualitat de vida per a totes les persones que resideixen, treballen i desenvolupen les seves activitats al municipi.

Les activitats participatives es faran entre el novembre de 2019 i el febrer de 2020 per tal de recollir les propostes i opinions dels ciutadans i ciutadanes amb la finalitat de complementar i enriquir conjuntament les propostes tècniques resultat de la diagnosi inicial.

Entre els mesos de novembre i desembre es realitzaran trobades sectorials amb diferents grups de treball: joves, gent gran, persones amb diversitats funcionals, dones, associacions veïnals, comerciants i industrials.

Per tal d'enfortir el procés participatiu i el desenvolupament del Pla de Mobilitat es crearà una Comissió de Seguiment amb persones representants del Consell de Seguretat i Mobilitat i dels diferents grups de treball.  Aquesta Comissió serà l’encarregada de donar suport a la difusió del procés, revisar els resultats i dotar de transparència tot el procés. En aquest sentit, farà el seguiment de l'aprovació, desenvolupament i avaluació de tot el Pla de Mobilitat 2020-2025.

Un cop tancada la diagnosi participada del Pla, es convocarà la ciutadania a una nova jornada oberta d'elaboració de debat per tal de revisar i prioritzar les propostes que s’inclouran al document final del Pla.
Un cop finalitzat el procés participatiu s'inclouran els resultats que es considerin pertinents i viables en el Pla de Mobilitat que es presentarà al llarg del mes de febrer.

Consulteu la diagnosi inicial de l'estat actual de la mobilitat al municipi:

Diagnosi Pla de Mobilitat

Diagnosi Pla de Mobilitat

Fitxer: Presentacio_Diagnosis_PMUS_VDD_2019_octubre.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 58
Mida: 7,23 MB

A través d'aquest formulari podeu inscriure-us per participar als grups de treball o fer les vostres aportacions.

*
*
Si vols participar als grups de treball indica'ns a quin
*Vols formar part de la comissió de seguiment?
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Informació publicada el 13 de novembre de 2019
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat