Notícies
Cuina sense pares al Centre obert

cuina sense pares10 adolescents del Centre Obert de Vilassar de Dalt van participar, la setmana passada, al taller d'alimentació 'Cuina sense pares', un projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona que busca promoure una alimentació saludable entre el jovent.

El passat dimecres 6 de Novembre, els adolescents que assisteixen al centre obert van participar d´un taller d´alimentació 'Cuina sense pares', subvencionat per la Diputació de Barcelona.

'Cuina sense pares i mares' és un projecte creat per promoure una alimentació saludable entre els i les joves i animar-los a posar-se el davantal. Aquests tallers responen a la necessitat d'introduir coneixements sobre alimentació saludable i receptes equilibrades entre els joves sobretot pel fet que els centres de secundària no disposen de servei de menjador i l'absència d'adults a casa a l'hora de dinar dificultant la varietat i quaitat dels àpats en molts casos. L'objectiu és, doncs, facilitar a la població jove un seguit de recursos i consells sobre com seguir una alimentació saludable. El projecte recull propostes de menús setmanals de diferents plats per dinar i sopar, amb receptes fàcils, ràpides, saludables i econòmiques, i idees d'esmorzars i berenars i està adreçat a joves d'entre 14 i 18 anys.

Aquesta activitat té el format d'una sessió de dues hores, que s'inicia amb una breu explicació i consells sobre alimentació saludable, per passar a elaborar tres receptes. En aquesta ocasió van participar del taller un total de 10 nois i noies i la resposta va ser molt positiva.

Podeu consultar al web www.cuinasensepares.cat per conèixer més receptes, consells etc...

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 15 de novembre de 2019
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web