Notícies
Vilassar commemora el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

25NEl 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones i els alumnes de secundària de l'IES Jaume Almera i l'IE Sant Jordi s'han volgut sumar un any més a la comemmoració que ha tingut lloc aquest migdia a la plaça de la Vila.

Els alumnes de secundària de Vilassar han estat els protagonistes de l'acte institucional de commemoració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones que s'ha celebrat aquest dilluns al migdia a la plaça de la Vila.

25N

25N
25N25N
Els nois i noies han fet la lectura del manifest, han recordat amb noms i cognoms les víctimes de la violència i han explicat als assitents els diferents tipus d'assetjaments i violències envers les dones per tal de fer reflexionar a la resta d'estudiants.

L'acte ha comptat amb la presència de la regidora de Feminisme i Igualtat, Mireia Durany, acompanyada de l'alcaldessa, Carola Llauró i regidors i regidores del consistori.

La commemoració d'aquesta data continua dimecres a les 17.30 h de la tarda amb la Fira de l'amor, un acte on es reflexionarà sobre els mites de l'amor romàntic.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 25 de novembre de 2019
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web