www.vilassardedalt.org
Notícies

vdd contra el cāncerDavant l'actual situaciķ de crisi sanitāria provocada per la COVID19, Vilassar de Dalt contra el cāncer ha decidit traslladar la celebraciķ de la Fira contra el cāncer al primer cap de setmana del proper mes de setembre.

La Fira contra el cāncer d'aquest 2020 prevista pels dies 6 i 7 de juny havia de servir de commemoraciķ del 25č aniversari de l'Associaciķ Vilassar de Dalt contra el cāncer. Amb motiu de l'emergčncia sanitāria de la COVID19, la fira es traslladarā al cap de setmana del 6 i 7 de setembre sempre que la situaciķ ho permeti. Vilassar de Dalt contra el cāncer ho ha anunciat aquest cap de setmana amb aquest comunicat:

"Enguany aquest 2020 celebrem els 25 anys de Vilassar de Dalt Contra el Cāncer, la situaciķ actual ens ha obligat a aplaįar la popular Fira Contra el Cāncer als dies 5 i 6 de setembre, sempre que les condicions i les autoritats ens ho permetin. Veurem com evoluciona tot plegat i esperem celebrar-ho tot junts i en unes condicions "normals". Moltíssimes grācies a tots i totes per confiar en nosaltres tots aquests anys i per seguir-ho fent avui en dia. Una abraįada forta des de Vilassar de Dalt Contra el Cāncer #EnsEnSortirem! 💪🏻"

Informaciķ publicada el 4 de maig de 2020