www.vilassardedalt.org
Notícies

ajudes comerç localDavant la situació d'aturada del sector comercial provocada per l'estat d'alarma, l'Ajuntament de Vilassar va impulsar una línia de subvencions adreçades al comerç i establiments de serveis. Un total de 56 comerços han rebut ja aquest ajut destinat al lloguer, préstec, brossa i manteniment de treballadors.

Aquestes subvencions anaven adreçades a establiments que s´han vist obligats a tancar portes a causa de la crisi sanitària del coronavirus o que han vist disminuït en un 75% els seus ingressos respecte l´any anterior. Les ajudes cobrien lloguer, préstec, brossa i treballadors fins un màxim de 750 euros per comerç.

Un cop tancat el període de petició de les subvencions han estat  56 els establiments que hi han optat: 29 comerços, 18 bars/restaurants i 9 establiments de serveis. Aquestes ajudes, sempre seguint les bases de subvenció, s´han pogut gestionar de forma àgil per tal que arribessin el més aviat possible als seus destinataris.

L´Ajuntament ha invertit 32.968,42 € en aquesta iniciativa del total dels 50.000 € del programa destinat a comerç. La resta s´injectaran, ja sigui en ampliació subvenció o en complementar la inversió, en el Pla d´impuls i de reactivació del comerç local que es durà a terme properament per potenciar per dinamitzar aquests sector tan important pel dia a dia del municipi.

Informació publicada el 13 de maig de 2020