Notícies
Les Vetlles d'Estiu tornen a Vilassar aquesta setmana
Amb la fi de la desescalada i l'arribada del bon temps, aquest cap de setmana torna a Vilassar una de les cites ineludibles del calendari festiu del poble: les Vetlles d'estiu. Seran set propostes culturals adaptades a les noves normes de seguretat i higiene per omplir els vespres dels mesos de juny i juliol.

Vetlles 2020La projecció de l'òpera Carmen dins el marc del Liceu a la Fresca serà l'acte inaugural de les Vetlles d'Estiu 2020. Unes vetlles marcades per la crisi sanitària de la Covid19 que ha obligat a repensar el programa d'activitats i adaptar-lo a la nova realitat.

Aquest any no hi faltaran propostes consolidades com la Vetllada poèticomusical de La Massa CCV, però també s'incorporen al programa noves activitats com el concert de sardanes amb la Cobla Sant Jordi o el cicle 'Teatre a la fresca' organitzat pel Ternal Teatre i el Casal Popular.

Una arribada de la Flama del canigó des de casa, la projecció del documental 'Gent del barri, gent del poble' i una xerrada del metge epidemioleg Jordi Casabona completen el programa que s'allargarà entre el 20 de juny i el 21 de juliol.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 15 de juny de 2020
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web