Notícies
El pavelló de can Banús reobre les portes i reprèn l'activitat

pavellóAquest dilluns 29 de juny el pavelló de can banús ha tornat a obrir al públic després del tancament obligat per la crisi sanitària. Amb l'obertura de l'equipament es reprenen les activitats dirigides tant del gimnàs com de la piscina.

Aquest dilluns 29 de juny s'ha reobert el pavelló de can banús i les activitats dirigides que es fan al gimnàs i a la piscina. Durant el mes de juliol, el pavelló també acollirà els casals d'estiu de les entitats esportives habituals del l'equipament sempre respectant les mesures de seguretat i higiene.

Horari
Les classes amb el següent horari es portaran a terme des del dia 29 de juny i fins el dia 31 de juliol, ambdós inclosos.

Quadre horari pavelló estiu 2020
 
Mesures higièniques i organització del servei
Hi ha dispensadors de sabó, paper, desinfectant i gel hidroalcohòlic on és més necessari i s'ha refeorçat la desinfecció d’espais i materials.
També s’ha establert un control de l’aforament segons la normativa que actualment ens permet 18 usuaris.
Us recordem que és obligatori que porteu una tovallola per posar entre el cos i el terra o el matalàs i una altra per la suor.
El calçat per accedir al gimnàs ha de ser amb la sola neta (no fet servir al carrer).
Les sabates del carrer s’hauran de deixar als vestidors i els objectes personals es deixaran al banc del gimnàs que s’ha disposat per aquesta funció.
Es podrà fer ús dels vestidors amb l’aforament limitat però sense el servei de dutxa.


Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 29 de juny de 2020
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web