www.vilassardedalt.org
NotÝcies

mesures seguretatLa Comissiˇ de Festes ha eleborat un document estricte amb la normativa i les mesures de seguretat per poder gaudir d'una Festa Major presencial, per˛ sense deixar de banda la protecciˇ de la poblaciˇ davant la pandŔmia de la Covid19. AixÝ doncs, Ús important respectar-la per tal de poder assitir als diferents actes programats per aquesta ediciˇ de la Festa dels Sants GenÝs 2020.  

La crisi sanitÓria motivada per la covid19 ha tingut moltes conseqŘŔncies sanitÓries, econ˛miques, i socials. Per tal de protegir la poblaciˇ, s’han ajornat tots els actes p˙blics dels darrers mesos i aix˛ tambÚ ha comportat greus problemes a les persones vinculades al mˇn de la cultura i l’espectacle, entre d’altres.
En el moment actual (i sempre que no hi hagi un empitjorament), considerem que Ús el moment de tornar a programar actes festius per mantenir viu el mˇn de la cultura i, alhora, perquŔ les ve´nes i ve´ns de Vilassar, que han tingut un comportament exemplar en aquests mesos de confinament, pugin retrobar-se i gaudir plegats en el marc de la nostra festa major.
Per˛ cal ser molt curosos i responsables i evitar que el relaxament i la no observanša de les mesures de seguretat recomanades ens puguin retornar a una situaciˇ anterior que ning˙ desitja.  Per aquest motiu, hem preparat un gran programa de Festa Major, amb activitats dirigides a tots els p˙blics i tots els segments en el qual hem fusionat les activitats previstes en ambdues festes en una de sola.

La festa se celebrarÓ sota unes mesures de seguretat que tot seguit detallem i que han de garantir un correcte desenvolupament de totes les activitats. Algunes activitats no es podran fer, tambÚ n’hi haurÓ de noves, i d’altres tindran alguna variaciˇ en el seu formal habitual. Els espais seran diferents, ha calgut cercar espais en quŔ l’aforament mÓxim fes possible la realitzaciˇ de totes les activitats que proposem, tot garantint una espectacular festa major per la qualitat i diversitat dels actes programats.
ApelĚlem al sentit com˙ dels vilassarencs i vilassarenques, advertint que l’incompliment d’aquestes normes suposarÓ l’expulsiˇ automÓtica dels actes de les persones que no segueixin les mesures de seguretat establertes, i arribant a la suspensiˇ total del concert o activitat si aix˛ fos necessari.Mesures de seguretat Festa Major Sants GenÝs 2020:

1) Amb caire general, es vetllarÓ per que en cap cas es superin els aforaments mÓxims permesos, mantenint sempre les mesures de seguretat recomanades.
2) Hi haurÓ control d’accÚs a les activitats i concerts.
3) Pel que fa a concerts i Ópats populars, caldrÓ fer compra / reserva d’entrades / tiquets de forma anticipada. En cap cas es vendran entrades / tiquets el mateix dia de l’activitat / concert.
4) A l’entrada es comprovarÓ la temperatura corporal i no es permetrÓ la entrada a persones amb una temperatura corporal superior als 37 ║.
5) Hi haurÓ punts amb dispensadors de gel hidroalcoh˛lic en diverses ubicacions.
6) SerÓ obligatori portar sempre mascareta segons la normativa vigent.
7) Els concerts es desenvoluparan en espais suficientment amplis per mantenir les distÓncies de seguretat recomanades. Es posaran cadires mantenint aquestes distÓncies i es farÓ en grups per tal de garantir un adequat nombre de passadissos interiors que permetin el lliure moviment sense riscos. Preveient que moltes persones no vulguin seguir el concert assegudes, es demana que si aix˛ passa segueixin l’activitat dretes sempre de forma estricta davant la cadira. Quan les persones abandonin la seva cadira (per anar a la barra o d’altres), hauran de dur posada de forma correcta la mascareta.
8) Els concerts i Ópats populars comptaran amb servei de barra on s’observaran totes les mesures de seguretat necessÓries.
9) Venda anticipada / reserva de tiquets / entrades: en la publicaciˇ del programa de festa major, en els propers dies, es comunicaran de forma concreta i detallada els canals de venda per a cada concert / Ópat popular:
-El preu dels Ópats populars serÓ l’habitual de cada any, i la venda  de tiquets es farÓ en establiments comercials de Vilassar que es comunicaran dins el programa.
-Els concerts tindran un preu simb˛lic. Els beneficis es destinaran a accions de caire social a persones afectades per la crisi conseqŘŔncia de la covid19. Les entrades es vendran a travÚs d’una plataforma on-line especialitzada que es comunicarÓ al programa. Hi haurÓ un termini de venda d’entrades preferent per a ve´nes i ve´ns de Vilassar.
-Es podran comprar un mÓxim de 2 entrades per persona.
-Recomanem assistir amb antelaciˇ als concerts / activitats, per tal d’evitar aglomeracions no desitjades als accessos.10)Hi haurÓ seguretat privada contractada expressament per ajudar tothom en el que calgui, i que verificarÓ que totes les mesures de seguretat es desenvolupen de forma adequada.
11) Les cadires dels concerts estaran colĚlocades abans de l’inici i hauran estat desinfectades. Igualment, en acabar el concert es tornaran a desinfectar.
12) Les taules i cadires dels Ópats populars tambÚ estaran colĚlocades i desinfectades amb suficient antelaciˇ.
13) Es demana que ning˙ que no tingui entrada vagi als accessos dels concerts, no podran entrar i aix˛ podria comportar aglomeracions innecessÓries.
14) Es demana calma en els accessos, tant a l’entrada com a la sortida dels concerts.
15) La no observanša d’aquestes mesures per part d’alguna persona podrÓ comportar l’expulsiˇ del concert / activitat en qŘestiˇ, i si aix˛ Ús general, el concert o activitat serÓ automÓticament suspŔs.
16) └pats populars: Ús convenient que les persones ocupin els seients amb certa antelaciˇ, i els Ópats se serviran a taula. ┌nicament caldrÓ anar a la barra per comprar les begudes. Hi haurÓ temps i espai suficient per evitar aglomeracions.
17) Demanem colĚlaboraciˇ i comprensiˇ a tothom, indispensable perquŔ tot vagi com desitgem.
18) Aquest reglament s’anirÓ actualitzant en funciˇ de les variacions legislatives que eventualment es puguin produir i que s’aniran comunicant.

Informaciˇ publicada el 7 de juliol de 2020