Notícies
Comencen les obres de pavimentació del carrer Clapés

carrer clapésUn cop feta la renovació dels serveis soterrats i finalitzades les obres dels nous habitatges per part de l'empresa promotora, durant els mesos d'agost i setembre s'executaran els treballs de pavimentació a tot el carrer Clapés.
Foto: arxiu

Durant els mesos d'agost i setembre es realitzaran els treballs de pavimentació de tot el carrer Clapés. Les obres consistiran en la redistribució de la secció del vial amb l´enderroc de les voreres actuals, repicat parcial del paviment de la calçada per la formació de noves pendents transversals i la pavimentació de la plataforma única amb criteris de prioritat invertida. Amb les obres de pavimentació s´afegiran dos punts de recollida d´aigües pluvials a l´eix del carrer i s'instal·larà un passamà al tram inicial de més pendent per millorar les condicions d´accessibilitat.

Si bé la condició de reposició de les obres d´urbanització afectades per la llicència d´obres dels habitatges del carrer Clapés estava vinculada a una part del carrer, l´Ajuntament considera oportuna la renovació de la totalitat de la pavimentació per qüestions d´optimització de recursos i sinergies amb l´actuació a càrrec de l´empresa promotora dels habitatges.

Amb motiu d'aquestes obres es restringirà el pas de vehicles dins l´àmbit d´actuació.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 18 d'agost de 2020
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web