Notícies
Comença la substitució de la gespa del Camp de Futbol de Vallmorena
En el marc del pla ‘Esport per a tothom´ aprovat el passat mes de maig, aquest dimarts 25 d´agost s´inicien els treballs de substitució de la gespa del Camp de Futbol de Vallmorena que s´allargaran durant un mes aproximadament.

Aquest dimarts 25 d’agost s’inicien els treballs de substitució de la gespa del Camp de futbol municipal de Vallmorena. Per mitjà d’un contracte de renting signat aquest dilluns amb el banc BBVA, avui es comença a substituir la gespa del camp de futbol i es preveu tenir-la a punt a mitjans de setembre. Així, el camp de futbol disposarà d’una nova gespa artificial per començar la temporada mentre que la gespa que es retiri s’aprofitarà i s’instal·larà al voltant de l’equipament i en altres zones del municipi.

 gespa camp de futbol   gespa camp de futbol
                                                                                             Foto: CE Vilassar

Aquesta actuació forma part de les accions previstes en el pla ‘Esport per a tothom’ aprovat per unanimitat pel ple del mes de maig amb el qual es vol donar impuls a la política esportiva del municipi en tots els seus àmbits i cobrir totes les necessitats i demandes que l'esport genera a Vilassar. En aquest sentit, també s’estan enllestint les obres de millora del Poliesportiu de can Banús, pràcticament finalitzades.

Consulteu la moció 'Esport per a tothom':

Esport per a tothom

Esport per a tothom

Fitxer: Mocio_Esports_Maig_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 5,61 MB

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 25 d'agost de 2020
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web