www.vilassardedalt.org
Notícies

Obres poliesportiuEn aquesta primera fase s'han renovat íntegrament tres dels set vestidors de l'equipament esportiu, s'ha reformat l’accés exterior per millorar el confort tèrmic del vestíbul i també s'han millorat els accessos a la pista.

Aquesta setmana han finalitzat les actuacions de millora del poliesportiu de can Banús en què s'han reformat tres dels vestidors dels set que hi ha i que es renovaran en una segona fase. Els treballs que s'hi han fet també inclouen millores d'eficiència energètica, tant per l'augment de l'aïllament tèrmic dels tancaments exteriors i del vestíbul, com per la millora en l´eficiència dels sistemes de il·luminació, climatització i ventilació.

Obres poliesportiuObres poliesportiu

D'altra banda, també han finalitzat les obres d´instal·lació de la caldera de biomassa, que abasteix d'aigua calenta la piscina i el poliesportiu.

L'actuació, amb un cost total de 150.000 €, està cofinançada per la Diputació de Barcelona.  

Aquesta actuació forma part de les accions previstes en el pla ‘Esport per a tothom´ aprovat per unanimitat al ple del mes de maig amb el qual es vol donar impuls a la política esportiva del municipi en tots els seus àmbits i cobrir totes les necessitats i demandes que l'esport genera a Vilassar.

Informació publicada l'11 de setembre de 2020