Portada:Ajuntament:Composició del Consistori
Composició del Consistori

Fruit de les eleccions municipals del 24 de maig de 2015 i constituït el nou ajuntament l'13 de juny del 2015, la composició del consistori per a la legislatura 2015-2019, ha quedat de la següent manera:

REGIDORS I REGIDORES QUE FORMEN L'EQUIP DE GOVERN


Xavier Godàs i Pérez      
godaspx@vilassardedalt.cat
@XavierGodas

Alcalde. 
Representació institucional. President de VISERMA SLU. President del Consell de la Vila.

Xavier Godàs

Ara Vilassar

Nascut el 1969. Doctor en Sociologia, especialista en moviments socials i teoria sociològica. Ha publicat en matèria de moviments socials, gestió pública i teoria de la governança. Ha estat professor universitari de Sociologia a la Universitat de Barcelona i actualment col·labora amb ESADE. 

Ha estat vinculat a la política des de ben jove, sigui en moviments o en institucions: va ser un dels primers insubmisos al servei militar i a la prestació social de finals dels anys 80, i també ha estat un activista per la independència, que ha defensat associada a l’ideal de democràcia i justícia social.

Els darrers quatre anys ha estat alcalde de Vilassar; ha après que gestionar de veritat és un repte quan hi ha més problemes que calma. Els reptes el fan sentir viu.Pau Morales i Romero
moralesrp@vilassardedalt.cat
@PauVilassar

Tinent d’Alcalde.
Regidor de Comunicació,
Cultura, Comunitat i Espai Públic.

Pau Morales

Ara Vilassar

Nascut el 1994. Estudiant d'Història a la Universitat de Barcelona. Militant de les JERC des del 2010, on actualment fa de Portaveu de la Federació Regional del Maresme i Barcelonès Nord. Militant d'Esquerra Republicana des del 2012. President d'ERC Vilassar des del 2012.  
És cap de l'AE Serra de Marina i adherit a Vilassar Decideix i a l'Assemblea Nacional Catalana. Ha estat impulsor de les Vilabarraques, membre de la Comissió de Festes durant un temps i del Consell de Joves de Vilassar. Ha participat del moviment estudiantil durant la seva etapa a l'Institut Jaume Almera.
És elegit regidor a les eleccions municipals del 24 de maig del 2015 per la candidatura d'ARA VILASSAR i des de llavors és Tinent d'Alcalde de Comunicació, Comunitat i Espai Públic. També ha estat designat Conseller Comarcal del Maresme per ERC.


Benet Oliva Ricós
olivarb@vilassardedalt.cat

@BenetOliva

Tinent d’Alcalde.
Regidor de Territori, Economia i Promoció.

Benet Oliva

Ara Vilassar

Nascut el 1958. Tinent d'Alcalde d'Economia i president del Museu Arxiu. Formació en estudis econòmics, especialitzat en recerca històrica amb diverses publicacions i guardons. Membre fundador d'Opció per Vilassar (OXV).Maria Luïsa Ruhí i Planas

ruhipmll@vilassardedalt.cat

Regidora d’Atenció Social, Salut Pública i Educació.

Issa RuhíAra Vilassar

Nascuda el 1950. Mestra de primària i de català, ha treballat de mestra a Barcelona, Badalona, Premià de Dalt i Argentona. Directora, durant 15 anys, del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Maresme. Ha estat membre de la Junta Administrativa de l'Hospital de Sant Pere (1990-94), participa del grup de dones per a la reactivació cultural de La Massa CCV i des del 2011 ha estat regidora d'Educació, Serveis Socials i Sanitat de Vilassar pel GEVD.

Carola Llauró i Sastre
llaurosc@vilassardedalt.cat
@CarolaLlauro

Regidora d’Organització Municipal, Obres Públiques i Serveis Bàsics.

Carola LlauróAra Vilassar

Nascuda el 1974. Nascuda a Puigcerdà (La Cerdanya), viu a Vilassar des de fa 13 anys. Llicenciada en Psicologia per la UB, especialitzada acadèmicament en els àmbits dels Recursos Humans i la Prevenció de Riscos Laborals. La seva activitat professional s’ha centrat en la Gestió de RRHH i la Salut Laboral. Membre de la Junta directiva de la Massa CCV i impulsora de la Secció de Llengua i Cultura de la mateixa entitat. Presidenta de l’AMPA de l’Escola Francesc Macià. Membre del grup de Formadors Nacionals de l’ANC.
Josep Carlos Babot

josepcb@vilassardedalt.cat
@bbt016

Regidor d’Esports, Comerç i Empresa, i Seguretat.

Josep Carlos Babot

Ara Vilassar

Nascut el 1978. Graduat en Gestió i Direcció d'Empreses esportives i Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques. Màster de Gestió i Ordenació del comerç urbà i Postgrau en Direcció i Gestió de Fires. Treballador de l'administració local amb 15 anys d'experiència en diverses àrees (Seguretat Ciutadana, OAC, Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Esports, Comunicació i Participació Ciutadana). President de la Penya Blanc-i-Blava de Vilassar, ha estat participant del CE Vilassar com a jugador, entrenador i directiu i és membre de la Confraria dels Sants Màrtirs.


Paula Lloret Puig
paulalloret@vilassardedalt.cat

Regidora de Turisme, Infància i Joventut.

Paula Lloret

Ara Vilassar

Nascuda el 1984. Filla de Teià, fa 10 anys que viu a Vilassar. Mare i emprenedora, cofundadora de l’empresa Tanit didàctica i difusió cultural, especialitzada en la gestió i divulgació del patrimoni arqueològic, cultural i històric de la comarca del Maresme i en la didàctica de les ciències socials. Llicenciada en Antropologia Social i Cultural per la UB. Membre fundadora de l’Associació Petits i Grans Vilassar dedicada a la criança i a l’educació emocional dels infants i membre de l’AMPA de l’Escola Francesc Macià, des d’on ha impulsat la creació de la Comissió VerdaREGIDORS I REGIDORES A L'OPOSICIÓ

Joan Alfons Cusidó i Macià
cusidomja@vilassardedalt.cat

Joan Alfons Cusidó

Ciu

Nascut el 1963. Responsable de Qualitat de Serveis a l'Administració Local. Postgrau en "Gestió i Administració" i Màster en "Govern Local" per la Universitat Autònoma de Barcelona. Fundador i President de la Corporació Electoral Vilassarenca (CEV). Fundador i expresident de la Colla de geganters de Vilassar i de l'Associació de Veïns de Can Salvet. Durant 26 anys al Centre Vilassarenc (1979-2006). Dirigent local i comarcal d'UGT. .


Francesc Xavier Garrigós i Roca
garrigosrf@vilassardedalt.cat

Francesc garrigòs

Ciu

Nascut el 1969. Advocat, especialista en Dret civil i immobiliari. Llicenciat en Dret per la UNET. Màster in Business Administration per la UPC i Postgrau en Viabilitat de Projectes Immobiliaris per la UPC. Ex vocal del Col·legi d’API’s de Barcelona.

 

Teia Àlvarez i Ponsdevall
alvarezpt@vilassardedalt.cat

Teia Alvarez

Cup VdD


Nascuda a Vilassar de Dalt el 30 d'abril de 1981. Membre de la CUP des de l'any 2007 amb la confiança de l'Assemblea Local per encapcelar la llista a les eleccions municipals del maig de 2015 i gràcies als vots de moltes de vosaltres ara sóc regidora a aquest ajuntament. Sempre he estat una persona molt vinculada a la vida associativa del poble, actualment formo part de la colla dels Diabòlics Anònims i de la Comissió de Festes. He estat membre de el Casal de Joves l'Estrella, l'Associació de Comerciants, fundadora de l'organització Vilabarraques i ex-membre de l'Associació d'Amics del Poble Saharauí.
Professionalment em dedico a la coordinació de projectes educatius i de l'àmbit del lleure.
Enric Miralles i Mestres
mirallesme@vilassardedalt.cat

Enric Miralles

Cup VdD

Nascut a Vilassar de Dalt el 24 de gener de 1989. Membre de la CUP des de l'any 2007 amb la confiança de l'Assemblea Local per ocupar el segon lloc a la llista a les eleccions municipals del maig de 2015 i gràcies als vots de moltes de vosaltres ara sóc regidor a aquest ajuntament. He format part de l'organització Juvenil de l'Esquerra Independentista Maulets, he estat membre de la Comissió Dindori de Cooperació Internacional de Vilassar de Dalt. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració Pública per la Universitat de Barcelona.

Maria Àngels Bosch i Mauri
boschma@vilassardedalt.cat

M. Àngels Bosch

PSC

Nascuda a Vilassar de Dalt el 1957. Mare de dos fills. Té la titulació de FPll d’Infermeria i el First Certificate del British Institute de Barcelona.Compromesa amb les polítiques ambientals, de sostenibilitat i de drets socials. Actualment és membre de l’Executiva del PSC Federació Maresme i responsable de la secció de Medi Ambient. També forma part de les Sectorials de Medi Ambient, Educació, Igualtat i Política Europea i Internacional del partit i col·labora en el món associatiu en diferents entitats locals d’àmbit cultural, esportiu, cooperativista. Presideix una associació proteccionista d’animals abandonats. És aficionada al senderisme i al cant coral. Participa amb la Coral Mareny.
Gema María Martín-Moreno García
martinmgg@vilassardedalt.cat

Gemma Maria Martín

PP

Nascuda en 1974. Enginyera d'Obres Públicques per la Universitat Politècnica de Madrid. Té un grau en Engenyeria Civil. És Tècnica Especialista en Edificis i Obres. Va finalitzar la carrera amb la qualificació d'excel·lent amb un Projecte de Ponts d'acer i formigó. Ha exercit com a Delegada de l'escola d'Obres Públiques i va formar part de la Junta de l'Escola i del Departament d'Urbanisme. En la seva experiència professional ha executat i ha redactat diversos projectes per a grans infraestructures a tota Espanya. En la seva experiència política he format part de difernts Consells municipals de Vilassar de Dalt. Va anar a les llistes del PP en les darreres eleccions Autonòmiques.Informació publicada el juny del 2015


Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web