Portada:Ajuntament:Composició del Consistori
Composició del Consistori

Fruit de les eleccions municipals del 26 de maig de 2019 i constituït el nou ajuntament el 15 de juny del 2019, la composició del consistori per a la legislatura 2019-2023, ha quedat de la següent manera:

Organigrama polític

Carola Llauró
llaurosc@vilassardedalt.cat
@CarolaLlauro

Alcaldessa

Alcaldia, Organització Municipal, Comunicació i Transparència i Cultura. Presidenta de l'empresa municipal Viserma.

Agenda institucional de l'alcaldessa.Ara Vilassar

Carola LlauróNascuda el 1974 a Puigcerdà (La Cerdanya), viu a Vilassar des de fa 18 anys. Llicenciada en Psicologia per la UB, especialitzada en els àmbits dels Recursos Humans i la Prevenció de Riscos Laborals. La seva activitat professional s’ha centrat en la Gestió de RRHH i la Salut Laboral.  Sòcia i col.laboradora de l’AFA de l’Escola Francesc Macià, de La Massa CCV i de la Plataforma per la Llengua i l’ANC.


Retribució: 37.026,41€ bruts anuals.
Declaració de béns i activitats.


Carme Terradas

terradassc@vilassardedalt.cat
@CTerrradas

Primera tinent d'alcalde.
regidora d'atenció social, salut, cicles de vida, educació i esports.

Carme TerradasAra Vilassar

Nascuda al 1958. Mestra. Màster d'Educació en comunicació (UAB), Postgrau de tècnic de gestió i organització del Sistema educatiu, (UAB) i  Postgrau de Gestió de Formació permanent del professorat (UB). Ha exercit de mestra a Vilassar de Dalt i a Badalona.  
Ha treballat en l’àmbit de la gestió educativa al Centre de Recursos Pedagògics de Badalona i fins el curs 2018 ha estat directora del Servei Educatiu de  Sant Adrià de Besòs.
Vinculada al teixit associatiu del poble i del país com a col·laboradora i membre activa. Va participar en la creació del Projecte Educatiu de Poble i del Consell d'Infants  de la Vila.  Coordinadora de la formació ARA Vilassar.

Retribució: Indemnitzacions per a assitència al Ple (300€), a Plens extraordinaris (75€), a la Comissió Informativa (75€), la Junta de Govern (300€).
Declaració de béns i activitatsBenet Oliva
olivarb@vilassardedalt.cat

@BenetOliva

regidor d'urbanisme, Habitatge, Medi Ambient, Seguretat Ciutadana i Comerç, Turisme i Promoció.

Benet Oliva

Ara Vilassar

Nascut el 1958. Tinent d'Alcalde d'Economia i president del Museu Arxiu. Formació en estudis econòmics, especialitzat en recerca històrica amb diverses publicacions i guardons. Membre fundador d'Opció per Vilassar (OXV).

Retribució: 14.630,17€ bruts anuals.
Declaració de béns i activitats.

 

Sergi Igual

igualms@vilassardedalt.cat
@
IgualSigual

Segon tinent d'alcalde.
regidor d'hisenda, festes, serveis i municipalitzacions.


Sergi IgualAra Vilassar

Nascut el 1961. Diplomat en Ciències Empresarials, Màster en Desenvolupament Directiu i Analista Financer (CEFA). Ha desenvolupat responsabilitats dins el sector financer,  darrerament com a responsable fiancer en PIME’s. Fa 30 anys que viu a Vilassar, on han nascut els seus 3 fills i on està força arrelat, participant activament de l'associacionisme local. Destaca la seva participació com a membre de la Colla Gegantera. També ha estat membre del Consell Rector de l'escola Sant Jordi i del Consell Escolar Municipal entre d’altres.

 


Retribució
: 14.630,17€ bruts anuals.
Declaració de béns i activitats.Mireia Durany 
duranycm@vilassardedalt.cat
@DuranyCalvo

regidora d'espai públic i mobilitat, eficiència energètica, feminisme, igualtat i participació.

Mireia Durany

Ara Vilassar

Nascuda el 1976 a Barcelona. Des de ben petita que viu a Vilassar de Dalt. És Diplomada en Magisteri d’Educació Primària per la UB i Màster en logopèdia per l’institut d’estudis psicològics ISEP. Mestra vocacional i implicada en la formació de docents. Actualment treballa a l’escola Mas Maria de Cabrils. Participa activament en l’associacionisme local. Ha estat membre fundadora de l’Agrupament Escolta Serra de Marina i de la colla de diables Diabòlics Anònims. Va ser membre del Club de Bàsquet on va exercir d’entrenadora durant dues temporades. A dia d’avui col·labora activament amb l’AFA de l’escola Francesc Macià.


Retribució:
13.599,97€ bruts anuals.
Declaració de béns i activitats.


Regidors i regidores a l'oposició


Ruth Ufano
ufanoar@vilassardedalt.cat

Ruth Ufano jUNTS PER vILASSART

Nascuda l’any 1975 a Vilassar de Dalt i veïna del mateix municipi. Advocada amb despatx propi, especialista en Dret Civil i Dret Laboral (Postgrau en Dret de la Seguretat Social i Dret Laboral). Assessorament d’empreses en gestió laboral i RRHH. Membre fundadora de l’Associació de Juristes pels DDHH del Maresme i associada a l’ANC. Secretària durant un mandat del Consell Rector de l’Escola Sant Jordi de Vilassar de Dalt.

 


Retribució: Indemnitzacions per a assitència al Ple (300€) i a Plens extraordinaris (75€).
Declaració de béns i activitats.Laia Quelart
quelartll@vilassardedalt.cat

Laia QuelartjUNTS PER vILASSART


Retribució:  Indemnitzacions per a assitència al Ple (300€) i a Plens extraordinaris (75€).

Declaració de béns i activitats.Francesc Xavier Garrigós 

garrigosrx@vilassardedalt.cat

Francesc Xavier Garrigós

jUNTS PER vILASSART

Nascut el 1969. Advocat, especialista en Dret civil i immobiliari. Llicenciat en Dret per la UNET. Màster in Business Administration per la UPC i Postgrau en Viabilitat de Projectes Immobiliaris per la UPC. Ex vocal del Col·legi d’API’s de Barcelona.

 

 

Retribució: Indemnitzacions per a assitència al Ple (300€) i a Plens extraordinaris (75€).
Declaració de béns i activitats

 


Teia Àlvarez i Ponsdevall
alvarezpt@vilassardedalt.cat

Teia Àlvarez

Cup VdD

Nascuda a Vilassar de Dalt el 30 d'abril de 1981. Membre de la CUP des de l'any 2007 amb la confiança de l'Assemblea Local per encapcelar la llista a les eleccions municipals del maig de 2015 i gràcies als vots de moltes de vosaltres ara sóc regidora a aquest ajuntament. Sempre he estat una persona molt vinculada a la vida associativa del poble, actualment formo part de la colla dels Diabòlics Anònims i de la Comissió de Festes. He estat membre de el Casal de Joves l'Estrella, l'Associació de Comerciants, fundadora de l'organització Vilabarraques i ex-membre de l'Associació d'Amics del Poble Saharauí.
Professionalment em dedico a la coordinació de projectes educatius i de l'àmbit del lleure.


Retribució:
Indemnitzacions per a assitència al Ple (300€), a Plens extraordinaris (75€) i a la Comissió Informativa (75€).
Declaració de béns i activitats.

 

 

Jesús Sánchez-Marin
sanchezmarinsj@vilassardedalt.cat
Jseus SanchezCup VdD

Nascut a Barcelona el 1965. Viu a Vilassar des de fa setze anys. Enginyer Tècnic Industrial i Llicenciat en Humanitats. Professionalment es dedica a la informàtica com a empleat d’una empresa del sector privat. Militant de l’esquerra alternativa sobiranista catalana. Forma part de la CUP Vilassar des del 2014 i és regidor de l'actual mandat 2019-2023. Participa d’aquells projectes col·lectius que creen poder popular, ja sigui des del sindicalisme, la cultura o la lluita per l’habitatge.

 Retribució:  Indemnitzacions per a assitència al Ple (300€)i a Plens extraordinaris (75€).
Declaració de béns i activitats.

 


Maria Àngels Bosch
boschma@vilassardedalt.cat

M. Àngels Bosch

PSC

Nascuda a Vilassar de Dalt el 1957. Mare de dos fills. Té la titulació de FPll d’Infermeria i el First Certificate del British Institute de Barcelona.Compromesa amb les polítiques ambientals, de sostenibilitat i de drets socials. Actualment és membre de l’Executiva del PSC Federació Maresme i responsable de la secció de Medi Ambient. També forma part de les Sectorials de Medi Ambient, Educació, Igualtat i Política Europea i Internacional del partit i col·labora en el món associatiu en diferents entitats locals d’àmbit cultural, esportiu, cooperativista. Presideix una associació proteccionista d’animals abandonats. És aficionada al senderisme i al cant coral. Participa amb la Coral Mareny.


Retribució:
 
Indemnitzacions per a assitència al Ple (300€), a Plens extraordinaris (75€) i a la Comissió Informativa (75€).
Declaració de béns i activitats.Luciano Altozano lozano

altozanoll@vilassardedalt.cat

Luciano

PSC


(Informació no facilitada per part del regidor.)

Retribució: Indemnitzacions per a assitència al Ple (300€) i a Plens extraordinaris (75€).
Declaració de béns. i activitats.

 

Joan Alfons Cusidó                 REGIDOR NO ADSCRIT
cusidomja@vilassardedalt.cat
@cusido_alfons

Joan Alfons Cusidó


Nascut el 1963. Responsable de Qualitat de Serveis a l'Administració Local. Postgrau en "Gestió i Administració" i Màster en "Govern Local" per la Universitat Autònoma de Barcelona. Fundador i President de la Corporació Electoral Vilassarenca (CEV). Fundador i expresident de la Colla de geganters de Vilassar i de l'Associació de Veïns de Can Salvet. Durant 26 anys al Centre Vilassarenc (1979-2006). Dirigent local i comarcal d'UGT.Retribució:
Indemnitzacions per a assitència al Ple (300€), a Plens extraordinaris (75€) i a la Comissió Informativa (75€).
Declaració de béns i activitats.
Informació actualitzada el gener 2020

Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web