Portada:Ajuntament:Composició del Consistori
Composició del Consistori

Fruit de les eleccions municipals del 24 de maig de 2015 i constituït el nou ajuntament l'13 de juny del 2015, la composició del consistori per a la legislatura 2015-2019, ha quedat de la següent manera:


REGIDORS I REGIDORES QUE FORMEN L'EQUIP DE GOVERN


Xavier Godàs i Pérez      
godaspx@vilassardedalt.cat
@XavierGodas

Agenda institucional de l'alcalde.

Alcalde. 
Representació institucional. Regidor de Comunicació i Transparència i Seguretat i Mobilitat. President de VISERMA SLU. President del Consell de la Vila.

Xavier Godàs

Ara Vilassar

Nascut el 1969. Doctor en Sociologia, especialista en moviments socials i teoria sociològica. Ha publicat en matèria de moviments socials, gestió pública i teoria de la governança. Ha estat professor universitari de Sociologia a la Universitat de Barcelona i actualment col·labora amb ESADE. 

Ha estat vinculat a la política des de ben jove, sigui en moviments o en institucions: va ser un dels primers insubmisos al servei militar i a la prestació social de finals dels anys 80, i també ha estat un activista per la independència, que ha defensat associada a l’ideal de democràcia i justícia social.

Els darrers quatre anys ha estat alcalde de Vilassar; ha après que gestionar de veritat és un repte quan hi ha més problemes que calma. Els reptes el fan sentir viu.


Retribució:
23.000€/bruts anuals (Dedicació parcial. Mínim 24 hores setmanals)
Declaració de béns.


Carola Llauró i Sastre
llaurosc@vilassardedalt.cat
@CarolaLlauro

Tinent d'Alcalde
Regidora d’Organització Municipal, Obres Públiques i Serveis Bàsics
.

Carola Llauró

Ara Vilassar

Nascuda el 1974 a Puigcerdà (La Cerdanya), viu a Vilassar des de fa 14 anys. Llicenciada en Psicologia per la UB, especialitzada acadèmicament en els àmbits dels Recursos Humans i la Prevenció de Riscos Laborals. La seva activitat professional s’ha centrat en la Gestió de RRHH i la Salut Laboral. Membre de la Junta directiva de la Massa CCV i impulsora de la Secció de Llengua i Cultura de la mateixa entitat. Presidenta de l’AMPA de l’Escola Francesc Macià. Membre del grup de Formadors Nacionals de l’ANC.


Retribució:  14.200€/bruts anuals (Dedicació parcial. Mínim 24 hores setmanals)
Declaració de béns.


Benet Oliva Ricós
olivarb@vilassardedalt.cat

@BenetOliva

Tinent d’Alcalde.
Regidor de Territori, Economia i Promoció.

Benet Oliva

Ara Vilassar

Nascut el 1958. Tinent d'Alcalde d'Economia i president del Museu Arxiu. Formació en estudis econòmics, especialitzat en recerca històrica amb diverses publicacions i guardons. Membre fundador d'Opció per Vilassar Regidor (OXV).

 Retribució:  14.200€/bruts anuals (dedicació parcial. Mínim 24 hores setmanals)
Declaració de béns.

 

Maria Luïsa Ruhí i Planas

ruhipmll@vilassardedalt.cat

Regidora d’Atenció Social i Salut Pública.

Issa RuhíAra Vilassar

Nascuda el 1950. Mestra de primària i de català, ha treballat de mestra a Barcelona, Badalona, Premià de Dalt i Argentona. Directora, durant 15 anys, del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Maresme. Ha estat membre de la Junta Administrativa de l'Hospital de Sant Pere (1990-94), participa del grup de dones per a la reactivació cultural de La Massa CCV i des del 2011 ha estat regidora d'Educació, Serveis Socials i Sanitat de Vilassar pel GEVD.
Retribució:
300€/Ple - 420€/JGL
Declaració de béns.


Pau Morales i Romero
moralesrp@vilassardedalt.cat
@PauVilassar

Regidor de Cultura, Comunitat i Espai Públic.

Ara VilassarPau Morales

Portaveu Nacional de les JERC. Nascut el 1994. Estudiant d'Història a la Universitat de Barcelona. Militant de les JERC des del 2010. Militant d'Esquerra Republicana des del 2012. El novembre del 2016 ha estat elegit Portaveu Nacional de les Joventuts d'Esquerra Republicana. Ha estat membre de l'AE Serra de Marina durant més de deu anys, tres dels quals com a cap. Adherit a Vilassar Decideix i a l'Assemblea Nacional Catalana. Membre de la Comissió de Festes i de diverses entitats locals. Ha participat del moviment estudiantil durant la seva etapa a l'Institut Jaume Almera. És elegit regidor a les eleccions municipals del 24 de maig del 2015 per la candidatura d'ARA VILASSAR i des de llavors és Tinent d'Alcalde de Cultura i Espai Públic. També ha estat  Conseller Comarcal del Maresme per ERC del 2015 al 2017Retribució:  13.200€/bruts anuals

Declaració de béns.Carme Terradas

terradassc@vilassardedalt.cat
@CTerrradas

Regidora d'Esports i Educació.

mamen

Ara Vilassar

Nascuda al 1958. Mestra de primària i de català. Màster d'Educació en comunicació (UAB), Postgrau de tècnic de gestió i organització del Sistema educatiu, (UAB) i  Postgrau de Gestió de Formació permanent del professorat (UB). Ha exercit de mestra a Vilassar de Dalt i a Badalona.  
Ha treballat en l’ámbit de la gestió educativa al Centre de Recursos Pedagògics de Badalona i fins el curs 2018 ha estat directora del Servei Educatiu de  Sant Adrià de Besòs.
Vinculada al teixit associatiu del poble, sòcia i col·laboradora a diferents entitats (El Casal, La Massa, set anys membre del consell Rector de l’Escola Sant Jordi…), tant de caire social,  cultural com educatiu.  A la passada legislatura va col·laborar amb la Regidoria d'Educació i Serveis Socials, en el grup promotor del Projecte Educatiu de Poble i ha dinamitzat el Consell d'Infants  de la Vila. És la coordinadora de la formació ARA Vilassar.

Retribució:
300€/Ple - 420€/JGL
Declaració de béns.


Paula Lloret Puig
paulalloret@vilassardedalt.cat

Regidora de Turisme i Comerç, Infància i Joventut.

Paula Lloret

Ara Vilassar

Nascuda el 1984. Filla de Teià, fa 10 anys que viu a Vilassar. Mare i emprenedora, cofundadora de l’empresa Tanit didàctica i difusió cultural, especialitzada en la gestió i divulgació del patrimoni arqueològic, cultural i històric de la comarca del Maresme i en la didàctica de les ciències socials. Llicenciada en Antropologia Social i Cultural per la UB. Membre fundadora de l’Associació Petits i Grans Vilassar dedicada a la criança i a l’educació emocional dels infants i membre de l’AMPA de l’Escola Francesc Macià, des d’on ha impulsat la creació de la Comissió VerdaRetribució:
13.200€/bruts anuals.
Declaració de béns.REGIDORS I REGIDORES A L'OPOSICIÓ

Joan Alfons Cusidó i Macià
cusidomja@vilassardedalt.cat

Joan Alfons Cusidó

Ciu

Nascut el 1963. Responsable de Qualitat de Serveis a l'Administració Local. Postgrau en "Gestió i Administració" i Màster en "Govern Local" per la Universitat Autònoma de Barcelona. Fundador i President de la Corporació Electoral Vilassarenca (CEV). Fundador i expresident de la Colla de geganters de Vilassar i de l'Associació de Veïns de Can Salvet. Durant 26 anys al Centre Vilassarenc (1979-2006). Dirigent local i comarcal d'UGT. .
Retribució:
300€/Ple -75€/Comissió Informativa
Declaració de béns.


Francesc Xavier Garrigós i Roca
garrigosrf@vilassardedalt.cat

Francesc garrigòs

Ciu

Nascut el 1969. Advocat, especialista en Dret civil i immobiliari. Llicenciat en Dret per la UNET. Màster in Business Administration per la UPC i Postgrau en Viabilitat de Projectes Immobiliaris per la UPC. Ex vocal del Col·legi d’API’s de Barcelona.

 Retribució:
300€/Ple
Declaració de béns.


Teia Àlvarez i Ponsdevall
alvarezpt@vilassardedalt.cat

Teia Alvarez

Cup VdD


Nascuda a Vilassar de Dalt el 30 d'abril de 1981. Membre de la CUP des de l'any 2007 amb la confiança de l'Assemblea Local per encapcelar la llista a les eleccions municipals del maig de 2015 i gràcies als vots de moltes de vosaltres ara sóc regidora a aquest ajuntament. Sempre he estat una persona molt vinculada a la vida associativa del poble, actualment formo part de la colla dels Diabòlics Anònims i de la Comissió de Festes. He estat membre de el Casal de Joves l'Estrella, l'Associació de Comerciants, fundadora de l'organització Vilabarraques i ex-membre de l'Associació d'Amics del Poble Saharauí.
Professionalment em dedico a la coordinació de projectes educatius i de l'àmbit del lleure.

Retribució: 300€/Ple
Declaració de béns.


Enric Miralles i Mestres
mirallesme@vilassardedalt.cat

Enric Miralles

Cup VdD

Nascut a Vilassar de Dalt el 24 de gener de 1989. Membre de la CUP des de l'any 2007 amb la confiança de l'Assemblea Local per ocupar el segon lloc a la llista a les eleccions municipals del maig de 2015 i gràcies als vots de moltes de vosaltres ara sóc regidor a aquest ajuntament. He format part de l'organització Juvenil de l'Esquerra Independentista Maulets, he estat membre de la Comissió Dindori de Cooperació Internacional de Vilassar de Dalt. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració Pública per la Universitat de Barcelona.Retribució:
300€/Ple
Declaració de béns.Maria Àngels Bosch i Mauri
boschma@vilassardedalt.cat

M. Àngels Bosch

PSC

Nascuda a Vilassar de Dalt el 1957. Mare de dos fills. Té la titulació de FPll d’Infermeria i el First Certificate del British Institute de Barcelona.Compromesa amb les polítiques ambientals, de sostenibilitat i de drets socials. Actualment és membre de l’Executiva del PSC Federació Maresme i responsable de la secció de Medi Ambient. També forma part de les Sectorials de Medi Ambient, Educació, Igualtat i Política Europea i Internacional del partit i col·labora en el món associatiu en diferents entitats locals d’àmbit cultural, esportiu, cooperativista. Presideix una associació proteccionista d’animals abandonats. És aficionada al senderisme i al cant coral. Participa amb la Coral Mareny.


Retribució:
300€/Ple
Declaració de béns.


Gema María Martín-Moreno García
martinmgg@vilassardedalt.cat

Gemma Maria Martín

PP

Nascuda en 1974. Enginyera d'Obres Públicques per la Universitat Politècnica de Madrid. Té un grau en Engenyeria Civil. És Tècnica Especialista en Edificis i Obres. Va finalitzar la carrera amb la qualificació d'excel·lent amb un Projecte de Ponts d'acer i formigó. Ha exercit com a Delegada de l'escola d'Obres Públiques i va formar part de la Junta de l'Escola i del Departament d'Urbanisme. En la seva experiència professional ha executat i ha redactat diversos projectes per a grans infraestructures a tota Espanya. En la seva experiència política he format part de difernts Consells municipals de Vilassar de Dalt. Va anar a les llistes del PP en les darreres eleccions Autonòmiques.


Retribució:
300€/Ple
Declaració de béns.Informació actualitzada el gener del 2019

Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web