Notícies
La campanya d'estalvi d'aigua comença al Casal de la Gent Gran de Can Rafart

Campanya d'estalvi d'aigua a Can RafartEl Casal de la Gent Gran de Can Rafart ha estat l'escenari per donar el tret de sortida a la campanya d'estalvi d'aigua que ha engegat l'Ajuntament de Vilassar de Dalt. Amb aquesta iniciativa es vol conscienciar a la gent que l'aigua és un be escàs i que cal fer-ne un ús responsable.

L'acte de sensibilització va consistir amb una xerrada a càrrec de Josep Maria Gardell en què es va explicar a la gent gran la situació de sequera que viu actualment el país i quines mesures es poden dur a terme per contribuir a fer un bon ús de l'aigua. Després de la presentació es va fer un col·loqui on les persones que van assistir a l'acte van explicar les seves vivències i experiències quotidianes de fa uns anys en relació a l'aigua.

Campanya d'estalvi d'aigua a Can Rafart

L'objectiu d'aquesta primera xerrada és conscienciar a la gent gran, ja que seran els que hauran d'anar a les escoles a transmetre els trets principals de la campanya.  Així es vol aconseguir arribar a tota la població utilitzants dues generacions separades implicant-los en un tema comú: l'AIGUA.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 28 de març de 2008
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web