Notícies
Vilassar s'uneix al Pacte d'alcaldes i alcaldesses per l'Energia Sostenible
El Pacte d'alcaldes i alcaldesses es marca com a fita un ús eficient de l'energia que faci possible el mateix nivell de serveis municipals amb un estalvi energètic net. El Pacte, iniciativa de la Unió Europea, vol estimular també l'eficiència energètica en el conjunt de la ciutadania.
Amb això es vol aconseguir, abans de l'any 2020, una reducció del 20% de les emissions del gasos amb efecte d'hivernacle que contribueixen al canvi climàtic. L'Àrea de Medi Ambient impulsa el Pacte i ofereix suport tècnic i econòmic als ajuntaments que s'hi adhereixen, i perquè redactin un Pla d'acció per l'energia sostenible.
Per arribar a aquest objectiu s'està redactant  un Pla d'acció per l'energia sostenible (PAES), que realitza un inventari del CO2 que emeten els equipaments municipals, l'enllumenat públic, el tractament de residus, el transit i també els habitatges. Aquest estudi definirà les actuacions necessàries per disminuir el consum d'energia i les emissions de CO2.
Vilassar de Dalt auditarà un total de 10 edificis. Aquest dimarts s'ha començat per realitzar l'auditoria a la Piscina Municipal per definir el seu consum energetic i les seves emissions de CO2.
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 30 de març de 2010
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web