Notícies
Les escoles de Vilassar de Dalt realitzen tallers sobre reciclatge

Tallers de Medi Ambient 1La regidoria de Medi Ambient, a través de l'empresa Spora ha impulsat tallers sobre recollida selectiva a les 3 escoles de primària del municipi.
L’objectiu d’incidir sobre la població escolar és doble: primerament educar a les noves generacions per a la prevenció de la generació de residus, i al mateix temps servir de mitjà de transmissió de la informació a les seves llars, realitzant un paper exemplificador sovint més útil que les campanyes adreçades directament a la població adulta.

Tallers de Medi Ambient 2Els tallers, d'una hora i mitja de durada cadascun, han constat d´una primera part teòrica en la què, amb el suport d´un power point, s´ha donat a conèixer la situació actual de la separació selectiva dels residus a Vilassar de Dalt. També s´ha treballat per augmentar el coneixement sobre el tipus de recollida del municipi i les estratègies per reduir la generació de residus.

La segona part del taller ha consistit en la realització d´un joc amb tot el grup classe per reforçar els missatges més importants sobre reciclatge, separació selectiva i prevenció. Durant aquesta segona part, a més dels continguts, es treballen objectius actitudinals propis del nivell del grup: cooperació, col·laboració, torn de paraula, debat... etc.

Spora ha realitzat un total de 6 tallers a alumnes d'entre 1r i 5è de primària de les escoles Francesc Macià, Sant Jordi i Nova Immaculada amb una valoració positiva tant per part del professorat com de l'equip docent que ha impartit els tallers.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 3 de novembre de 2011
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web