Portada:Comunitat:Consell de la Vila
Consell de la Vila

El Consell de la Vila és un espai de participació directa en què representants socials debaten amb responsables polítics aspectes determinats que afecten el dia a dia del municipi. Tot plegat ha de permetre construir propostes compartides entre la ciutadania i l'Ajuntament.
Els altres òrgans sectorials de participació estable que configurin el sistema de participació ciutadana a Vilassar de Dalt també hi tenen representació.
El Consell, presidit per l´alcalde, està format per un representant de cada grup polític, un membre de cada consell sectorial, la defensora de la ciutadania i 35 persones representatives del teixit associatiu i professional de Vilassar.

Informació actualitzada el novembre del 2017

Membres del Consell de la Vila

Xavier Godas. Alcalde


Xavier Godàs. 44 anys. Alcalde de Vilassar de Dalt i president del Consell de Vila.Gustau Roca Priante. Secretari.

Xavier Yelo


Xavier Yelo Blat. 34 anys. Regidor de Cultura i Comunicació a l'Ajuntament de Vilassar de Dalt i president del Consorci del Centre teatral i cultural la Massa. Cap de llista d'ERC al municipi.

Ferran LorcaFerran Lorca Gruart. 54 anys. Regidor d'Urbanisme i Habitatge i responsable de Mobilitat a l'Ajuntament de Vilassar de Dalt.

Joan Adell
Joan Adell Pla. 51 anys. Regidor de Festes i Mediambient a l'Ajuntament de Vilassar de Dalt. Cap de llista del PSC al municipi.


Benet OlivaBenet Oliva Ricós. 54 anys. Regidor d'Hisenda a l'Ajuntament de Vilassar de Dalt. Cap de llista d'OXV al municipi.

Francesc Solà
Francesc Solà Xifra. 52 anys. Regidor a l'oposició a l'Ajuntament de Vilassar de Dalt. Cap de llista de CiU al municipi.


Joan Alfons CusidóJoan Alfons Cusidó. Regidor a l'oposició a l'Ajuntament de Vilassar de Dalt. Cap de llista de CEV al municipi.


Laura Julià


Laura julià Cantallops. 21 anys. Regidora a l'oposició a l'Ajuntament de Vilassar de Dalt. Cap de llista del PP al municipi.


Xaro MariscalXaro Mariscal Pablos. 49 anys. Diplomada en Magisteri per la Universitat de Barcelona i llicenciada en Filologia Catalana per la UAB. Ha treballat com a professora de Llengua i Literatura de Secundària i Batxillerat a Granollers i a Barcelona. Dirigeix el Centre d’Estudis daVINCI de Vilassar de Dalt des del 1986. A nivell social, participativa en activitats culturals del poble. És membre de la companyia de teatre la Cúpula de Guastavino. El 2012 va ser nomenada Defensora de la Ciutadania de Vilassar de Dalt.

Salvador GrauJordi Gomis


Salvador Grau Tort. 49 anys. Vicepresident del Consell de Vila. Biòleg. Actualment treballa al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Membre del Consell Rector del Museu Arxiu Municipal.

Jordi Gomis Pou. 49 anys. De professió dissenyador. Gerent, creatiu i dissenyador de la seva pròpia empresa Gomis Art i Disseny, SL. President de la IE Sant Jordi de Vilassar de Dalt. 

Joan AbrilJoan Abril Español. 52 anys. Llicenciat en Filologia Catalana. Professor de llengua catalana. Autor de diversos diccionaris i articulista d'opinió per a El Punt Avui. Director de la volatilitzada revista local L’Ase Penjat, actualment és membre del Consell de Redacció de La Llançadora.

Jordi CasabonaJordi Casabona Barbarà. 55 anys. Metge i escriptor, conegut com a activista científic i cultural. És Doctor en Medicina per la UAB i especialista en Epidemiologia i Salut Pública. Director del Centre d'Estudis Epidemiolòogics sobre la SIDA/VIH/ITS de Catalunya (CEEISCAT), professor associat del Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública de la UAB i President de la Fundació Sida i Societat. Ha publicat un poemari en català (En la Mesura dels Angles, Ed.Columna, 1997) i un en castellà (Del Alba a su Pesar, Ed Calima, 2005) i poesia visual (Alga, 2007). Ha estat comentarista a Ràdio Badalona i ha escrit articles d'opinió en diferents mitjans. Actualment és col·laborador habitual de El Periòdico. De 2009 a 2012 va ser president de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc, junta en la que estava des de 2007 i en la que segueix actualment.

Lourdes Andreu


Lourdes Andreu Daufi. 42 anys. Treballadora Social. Coordinadora de l’Associació Catalana de Traumàtics Cranioencefàlics i Dany cerebral Sobrevingut –TRACE-. Col•laboradora amb diferents Departaments de la Generalitat de Catalunya, especialment amb Servei Català de Trànsit i Departament de Salut. Formadora especialitzada en Dany Cerebral Sobrevingut.

Pau Trubat


Pau Trubat Casal. 26 anys. Estudiant d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports. A Vilassar de Dalt ha estat membre i cap d'agrupament de l'AE Serra de Marina, ha format part de la comissió de festes per l'organització de Vilabarraques i de l'antic Consell Municipal de Joventut. Actualment és memebre d'un equip d'Escoltes Catalans que porta a terme el projecte de "La murga".

     

Toni Oliva

    


      Antoni Oliva Fàbregas. 55 anys. Agent immobiliari de professió. Ex-membre de la Cooperativa de l'IE Sant Jordi. Actualment és president de la Massa Centre de Cultura Vilassarenc i membre del Consell d’Esports, del Grup de Treball Guastavino i de la Comissió de seguiment del conveni marc de la Massa.

Xavier SantamariaXavier Santamaria Andreu. 43 anys. Cap de projectes informàtics. Actualment és un dels cervells de la revista digital de Vilassar de Dalt "La Llançadora.cat" i coordinador del festival de curtmetratges "La nit més curta" que l'agost del 2012 va celebrar la primera edició. 

 

Marta MestreMarta Mestre Bachiller. 22 anys. Periodista i tècnica audiovisual de professió. Actualment presenta el programa La Fàbrica a M1TV, la televisió de la comarca del Maresme.

Francesc Villagrassa


Francesc Villagrasa Bot. 49 anys. Llicenciat en biologia per la UB. Master en Agricultura Biológica (Universitat de Barcelona). Monitor i Director d’Activitats de Lleure Infantil i Juvenil. Tècnic d’investigació i tècnic i cap de Producció de planta de fabricació de solucions de fluidoteràpia. Investigador en l’àmbit de la salut, ecologia forestal, agricultura biològica, connexió amb la natura, biologia, energia i consciència. Gestiona el Museu de Conquilles Cau del Cargol. Va ser membre del Club d’Esplai, del grup de Teatre del Casal Ternal Teatre, del grup de Joves Cristians, del Moviment d’Objectors de Consciència, del Departament de Pedagogia de l’Escola de l’Esplai de Barcelona. Ha estat a l'Aula de Natura i a l'Institut Geocrom de Barcelona.

Daniel Comas


Daniel Comas Sabat. 42 anys. Gerent de la seva pròpia empresa, que va crear fa 22 anys, especialitzada en la fabricació de coberteries, especialemnt per al sector turístic. Membre de la Secció de Muntanya de La Massa i de la comissió del rocòdrom de la Massa. 


Laura Sancliment


Laura Sancliment Solé. 22 anys. Estudiant d'Història a la UAB. Actualment treballa al Museu Arxiu de VIlassar de Dalt i és professora d'anglés en dues escoles de la comarca. És membre de la Comissió Dindori i ha format part de l'AE Serra de Marina.


Carles PovedanoCarles Povedano. 43 anys. Enginyer industrial. Actualment dirigeix conjuntament el grup empresarial Autoequip i és president del CE Vilassar.

Carles AmorósCarles Amorós Boquet. 57 anys. Llicenciat en Medicina i Cirurgia, va treballar durant 5 anys a la vila com a metge de família. Especialitzat en Estomatologia amb exercici professional, des de fa 30 anys, al poble. Vinculat a l’esport, va ser vicepresident durant 20 anys del CE Vilassar. Actualment és Jutge de Pau suplent i sotsdirector de l’Hospital de Sant Pere.

 

Montse Hosta


Montserrat Hosta Privat. Llicenciada en Arquitectura Superior amb especialitat d'Urbanisme. Funcionaria de carrera de la Generalitat de Catalunya (en excedència) i a l'Ajuntament de Mataró on treballa actualment. Ha exercit de docent en màsters i postgraus relacionats amb planejament urbanístic a la Universitat Politècnica de Catalunya, la Pompeu Fabra i a l'escola Sert del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

Núria RosellóNúria Roselló Gregori. 42 anys. Llicenciada en Geografia i Història, dins l’especialitat de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia. Diplomada en Egiptologia. Actualment vinculada a tasques de divulgació del patrimoni cultural en diferents àmbits: exposicions de la Fundació “la Caixa”, cursos i conferències al Museu Egipci de Barcelona, activitats culturals i educatives de l’empresa Tànit, expedicions culturals al Pròxim Orient, etc.


gemma PàmiesGemma Pàmies Martínez. 37 anys. Directora de Pànxing Comunicació. editora de les publicacions Pànxing a la Cerdanya, al Berguedà, als Pirineus i al Maresme, així com de l'agència de publicitat, estudi de disseny i impremta digital.


Gemma BonetGemma Bonet Bruguera. 34 anys. Periodista. Actualment treballa de redactora al programa El matí de Catalunya Ràdio. És membre del Ternat Teatr, el grup de teatre del Casal. Va ser monitora del Club d'Esplai (1997-2005) i directora de Ràdio Vilassar de Dalt del 2000 al 2002.

Mireia Azuara
Mireia Azuara i Robles. 41anys. Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Membre de l’Il·lustre Col.legi d’Advocats de Mataró. Ha treballat en l’àmbit del dret civil i administratiu en diferents despatxos professionals. Actualment és la Coordinadora d’habitatge de la Societat Municipal Prohabitatge Mataró S.A.Manel Monjonell


Manel Monjonell Tusell.  65 anys. De professió planxista a la seva empresa Tallers Monjonell. Actualment jubilat i President dels Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt.

 

Paula Lloret


Paula Lloret Puig. 28 anys. Llicenciada en Dret i Antropologia Social i Cultural per la UB. Emprenedora i cofundadora de les empreseses Tanit didàctica i difusió cultural, especialitzada en la gestió i difusió del patrimoni arqueològic, cultural i històric, i Maresme Turisme, marca destinada a la promoció turística del Maresme. Ambdues empreses amb seu a Vilassar de Dalt. Amb Tanit coordina i desenvolupa projectes com el Parc Arqueològic Cella Vinaria de Teià, el Museu de la Pagesia de Santa Susanna, La Roca viatge a la prehistòria, el Museu de Nàutica del Masnou i el Museu d'Arqueologia de Catalunya, entre d'altres. Actualment també s'encarrega de la dinamització del patrimoni de Vilassar.
MIreia Estrada


Mireia Estrada Carbonell. 39 anys. Llicenciada en Filologia Catalana i en Filologia Hispànica per la UB. Professora d'ESO a l'I.E. Sant Jordi de Vilassar de Dalt des de l'any 1996.

 

Alícia FernandezAlícia Fernàndez Rodríguez. 36 anys. Educadora Social. Actualment, i desde l'any 2002, treballa a l'àrea de joventut de l'Ajuntament de Cabrils. Ha portat a terme programes d’acollida, integració i orientació per a joves immigrats, integrats al Pla per a la Nova Ciutadania a l'Ajuntament de Mataró. Ha treballat a la Secretària Tècnica de l'Associació d'Estudiants i Joves de Guinea Equatorial (AEJGE) i a l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, com a educadora del Centre Obert i com a responsable del Punt d'Informació Juvenil. Va ser entrenadora de bàsquet del C.B. de Vilassar de Dalt i membre de la Colla de diables Diabòlics Anònims, Col.lectiu Penjases, Casal de Joves l’Estrella i Associació de veïns del barri de Can Salvet.


Albert ciller


Albert Ciller i Colomer. 30 anys. Llicenciat en Història Contemporània per la UAB i Màster en Cultura Històrica i Comunicació per la UB. Cocap de colla dels Diabòlics Anònims, excap d'agrupament de l'AE Serra de Marina, cofundador del Grup de Recerca Històrica "La Filferrada" i membre actiu de la companyia local "Bonzo Teatre".

 

Josep Lluis Petit


Josep Lluis Petit Llimona. 50 anys. Administratiu. Actualment Secretari de la Junta del C.E. Vilassar i Vicepresident del Consell Municipal de l’Esport. També vinculat al teatre i a la  radio municipal. Membre fundador del Grup de teatre la Cúpula de Guastavino


Francesc AdanFrancesc Adan Milanes. 46 Anys. Llicenciat en Psicologia empresarial. President de l’AMPA de l’escola pública Francesc Macià. Té la seva pròpia empresa des del 1997, Adan Multimedia, especialitzada en el desenvolupament de continguts audiovisuals interactius. Actualment especialitzat en convencions i congressos. L’altre vessant de la seva activitat està lligada al món en línia, on s'ha especialitzat en la programació d'eines que permeten el desenvolupament de l’empresa. Concretament ha desenvolupat portals de continguts per a mitjans de comunicació, botigues virtuals d'empreses importadores o blogs dinàmics.

Griselda Roca


Griselda Roca i Prats. 24 anys. Llicenciada en Pedagogia i Màster en Intervenció educativa terapèutica assistida amb animals per la UB. Actualment treballa com a pedagoga en una editorial, fent revisions pedagògiques de currículums educatius i material didàctic; com a monitora de gimnàstica artística al poliesportiu de Vilassar de Dalt i fent reeducacions a infants i joves amb necessitats educatives especials, sobretot amb TDAH. Membre i actual presidenta de la Coral Mareny. És voluntària en diverses fundacions com Save the Children i Zerca y Lejos, amb qui va viatjar a Camerun (Àfrica) per fer-hi cooperació des de l'àmbit pedagògic. Forma part del Grup de Treball Pedagogs sense Fronteres del Col•legi de Pedagogs de Catalunya.

Teresa Casanova


Teresa Casanova Calvo. Treballa en banca. La seva vocació són les arts escèniques. "L'entusiasme, la generositat, i la solidaritat poden construir un món més lliure i més just."Joan Reina. 39 anys. Enginyer tècnic en electrònica industrial i màster en administració i direcció d'empreses. Actualment és adminitrador de l'empresa Maivisa.


Carles Corbalán. 23 anys. Diplomat en Ciències Empresarials. Co-creador de l'empresa d'activitats de lleure KITXALLA que realitza, entre d'altres activitats, els Casals d'Estiu de les escoles IE Sant Jordi i La Immaculada. Actualment treballa de comercial en una pàgina web d'oci. És monitor del Club d'Esplai Vilassar de Dalt i membre de la junta del Casal Popular. També participa activament amb els grups de teatre El Ternal Teatre i la Cúpula de Guastavino.

Pep Mayolas


Pep Mayolas Casas. 46 anys. Llicenciat en Psicologia per la UB i Mestratge per la UAB. Treballa de bomber al parc de Mataró. Expresident i fundador del Club Esportiu Farra-O i organitzador i participant habitual en raids d’aventura i activitats de muntanya.Chantal Blanco


Chantal Blanco Gràcia. 38 anys. Llicenciada en Psicologia. Directora tècnica de l'Institut Torremar i Àrea Maresme Grup Catalònia.
Aleix


Aleix Duño Ruhí. 28 anys. Empresari del sector agrícola. Responsable del Club d'Esplai de Vilassar de Dalt. Membre del grup impulsor del Projecte Educatiu de Poble 'Vilassar Educa'.

Núria Sole


Núria Solé Fabregà. 23 anys. Diplomada en Fisioteràpia, actualment és fisioterapèuta a l'Hospital de Mataró i l'Antic Hospital de Sant Jaume.Carme Llonch Rafecas.

Joaquim Montañés Álvarez.

Jordi Martín Villuendas.

Josep Cros Roldós.

Josep Valldosera Brell.

Júlia Petit Tearradas.

Lluís López García.

Núria Planas Gesa.


Actes

Acte març 2014

Acta març 2014

Fitxer: Marc_2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 24,52 kB

Acta abril 2014

Acta abril 2014

Fitxer: Abril_2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 7
Mida: 42,37 kB

Maig 2014

Maig 2014

Fitxer: Maig_2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 16,61 kB

23 maig 2014

23 maig 2014

Fitxer: 23_maig_2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 7
Mida: 35,44 kB

Juliol 2014

Juliol 2014

Fitxer: Juliol_2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 16,41 kB

Juliol 2014

Juliol 2014

Fitxer: Juliol_2014_2.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 17,68 kB

Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web