Notícies
L'Ajuntament impulsa un nou projecte de voluntariat

Voluntariat per VilassarEl passat divendres 30 de novembre es va presentar el projecte Voluntariat per Vilassar. Una iniciativa impulsada per l´Ajuntament arran de les demandes de veïns i veïnes del municipi amb dificultats per tirar endavant la seva vida quotidiana. La crisi econòmica ha fet augmentar les dificultats econòmiques, però també està incidint en els recursos emocionals i afectius de moltes persones. És per aquest motiu, que de l´Àrea de Serveis Socials s´ha engegat aquest projecte que vol  Incrementar el benestar dels vilassarencs i vilassarenques promovent accions de solidaritat i col•laboració entre els veïns i veïnes a través del voluntariat.

L’objectiu d’aquest projecte és, principalment, el de promoure el voluntariat entre els veïns i veïnes de Vilassar a través d’accions diverses com la creació del Banc dels aliments, el Banc del temps, el Banc dels recursos, acompanyaments a persones que viuen soles, etc. En definitiva, es tracta de fomentar els intercanvis de coneixements, de temps, d'habilitats o d’objectes per tal de fer front desinteressadament a les dificultats econòmiques i socials que moltes persones pateixen a Vilassar de Dalt.      

Per tirar endavant el projecte, el passat divendres 30 de novembre es va fer una reunió incial amb persones vinculades a entitats i associacions que ja estan treballant en l'àmbit del voluntariat i la solidaritat. D'aquesta primera trobada n'ha sortit un grup impulsor que ja ha començat a treballar per conduir les primeres accions.

Voluntariat per Vilassar

voluntariat per vilassar

Tothom que hi estigui interessat en participar-hi pot omplir la fitxa d'adhesió i portar-la al Casal Piferrer (C/ Mestra Viladrosa, 44) o trucar al 93 753 97 90.

fitxa adhesió voluntariat

fitxa adhesió voluntariat

Fitxer: fitxa_adhesio.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 407,21 kB

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 3 de desembre de 2012
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web