Notícies
El projecte Fresc per a tothom garanteix producte fresc a famílies amb dificultats

Fresc 1El projecte Fresc per a tothom permetrà a les famílies i/o persones amb més dificultats econòmiques l'accés a l'aliment fresc.

Amb la intenció d´ajudar les famílies a aconseguir una alimentació variada i sana, els serveis socials han creat el Projecte “Fresc per a tothom”. Aquest projecte vol ajudar a incloure en la dieta d´aquestes famílies aliments frescos al mateix temps que promocionarà, a través de cursets de formació, els beneficis d´una dieta variada i econòmica.
Aquest projecte vol afavorir també, l'autogestió i l´autonomia de les persones i famílies, a l´hora de decidir  la seva alimentació bàsica.
“Fresc per a tothom” vol oferir a aquelles famílies que reben l´ajuda dels serveis socials per cobrir la seva alimentació bàsica, l´accés a productes frescos com són carn, peix,  pa,  fruita i verdures.

fresc 2
A partir de la valoració dels tècnics de serveis socials es facilitaran tiquets de compra a les persones i famílies que formaran part del projecte. Aquests tiquets es podran bescanviar per productes als establiments del municipi que col•laboren amb el projecte. L´ajuntament abonarà als comerços l´import dels tiquets recollits.
Comerços col·laboradors:

-    Bon Area
-    Carnisseria Bertrán
-    Peixateria Guinot
-    Peixos Sandra
-    Peixos Vilassar
-    llegums cuits, bacallaneria MARIMON
-    pa, dolç, salat, cafè o te CROS
-    Fleca i queviures Cal Mosso
-    Fruites Campins
-    Adell Fruits
-    Ma. José (carns i embotits)

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 21 de desembre de 2012
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web