Regidoria educació

Notícies
Els escolars vilassarencs coneixen la música de Cobla amb la Cobla Marinada

Cobla marinadaProp de 300 alumnes de primària de les tres escoles de Vilassar de Dalt han assistit aquest dijous 14 de febrer al concert Swing.cat, una proposta de la Cobla Marinada per apropar la música de cobla als escolars.

Cobla marinadaL'espectacle SWING.CAT de la Cobla Marinada, que els escolars vilassarencs han pogut veure avui al Teatre La Massa, és una proposta que busca mostrar als nens i nenes què és una cobla i quina música fa d'una manera dinàmica, pedagògica i participativa.

Aquesta activitat neix d'una proposta del regidor de CIU a l'Ajuntament de Vilassar de Dalt i president de la Federació Sardanista de Catalunya Joaquim Rucabado, que va recollir la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt i que s'emmarca dins les activitats proposades aquest 2013 en el projecte VILASSAR EDUCA d'activitats conjuntes de les tres escoles d'educació primària de Vilassar.

Per altra banda, aquest concert s'inclou en les activitats del projecte SardaTIC, una iniciativa que vol apropar la sardana i la música de cobla als escolars catalans. SardaTIC ofereix la possibilitat que vàries escoles treballin conjuntament, durant un trimestre i de forma telemàtica a través d'un blog, preparant els seus alumnes de 4t, 5è i 6è per una ballada que es realitza al final del projecte en un Aplec sardanista, alhora que aprenen moltes coses sobre la sardana.

Aquest any es realitza una primera prova pilot de SardaTIC en què les tres escoles de Vilassar de Dalt preparen una ballada que realitzaran a l'Aplec de Sardanes el 17 de març de 2013.


Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 14 de febrer de 2013
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web