Notícies
La Festa contra el cāncer, nou čxit de la solidaritat a Vilassar de Dalt

Cāncer 2013El primer cap de setmana de juny ha tornat a tenir la solidaritat com a protagonista a Vilassar de Dalt. Les Jornades contra el cāncer han omplert el Parc de can Rafart de visitants i col•laboradors que es van unir per recollir fons per la lluita contra el cāncer.

La tradicional cita amb la solidaritat i la divulgaciķ organitzada per Vilassar de Dalt contra el Cāncer va omplir de visitants i col•laboradors el Parc de can Rafart. Les parades de productes ben diversos com plantes, fruites i verdures, roba de segona ma o objectes de decoraciķ van ocupar bona part de les instal•lacions del Parc i van esgotar la gran majoria dels productes que oferien als visitants a preus molt assequibles.

Cāncer 2013

Cāncer 2013

Cāncer 2013

Cāncer 2013

Cāncer 2013

Cāncer 2013

Les jornades es van inaugrar dissabte amb la presčncia a la carpa de Rādio Vilassar de Dalt de la presidenta de l´Associaciķ, Jerōnia Sanchez, el vicepresident, Xavier Vilā, Paquita Puig i l´assessora Rosa M. Pujol en una breu xerrada que va obrir les taules rodones del dissabte. Montse Villalonga va moderar la següent taula que es va centrar en el Treball Social a Vilassar de Dalt on hi van intervenir Dolors Vila, psicōloga clínica de l´Associaciķ, Xus Cuairan (PAES Maresme sud) i Loli Segura, treballadora social del CAP de Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Cāncer 2013

Cāncer 2013

La dietista i nutricionista de l´Associaciķ Vilassar de Dalt contra el cāncer, Nara Domingo va parlar sobre la Dieta Mediterrānia i els beneficis que té per a la salut en una xerrada on va mostrar de manera grāfica quč cal fer per seguir correctament aquesta dieta. La primera jornada de taules rodones va finalitzar amb la presčncia de Pitu Abril i Dani Solsona que van parlar de l´actualitat futbolística.

Cāncer 2013

Cāncer 2013

Després d´un dinar amb amanida i paella les actuacions van prendre el protagonisme i l´activitat es va centrar a l´escenari del parc. Primer els membres de l´Associaciķ de Persones de Tercera Edat de Premiā de Mar amb el seu espectacle de Play Back, seguits de les alumnes de l´Aula de Dansa de Vilassar de Mar i d´una gala de māgia a cārrec de Maga MAG, Mag Marcel i Georgina Māgica Mun i Māgic Pol. Al vespre les actuacions van anar a cārrec dels Amics de la Guitarra de Premiā de Mar, el grup  Intent Desmuntat, Junts i Elvis BCN.

Cāncer 2013

Cāncer 2013

Cāncer 2013

Cāncer 2013

Cāncer 2013

Cāncer 2013

Cāncer 2013

Cāncer 2013

La segona jornada de les jornades es van centrar en la divulgaciķ i la investigaciķ amb una taula moderada per Manel Brun sobre el cāncer de mama amb la participaciķ del Dr. Ramon Maria Miralles i Pi, el Dr. Esteve Saltķ, el Dr. José Manuel Pérez García i el Dr. Ignacio Blanco. Entre les activitats del diumenge també van destacar la participaciķ dels motards de Triarios, la desfilada de mocadors de cap per gentilesa de l´empresa Amoena i l´actuaciķ del Grup d´Esports i Fitnes del Poliesportiu. Tot plegat va fe que Vilassar de Dalt es convertís, de nou, en referent en la solidaritat i la divulgaciķ del cāncer.

Cāncer 2013

Cāncer 2013

Cāncer 2013Cāncer 2013

Cāncer 2013Cāncer 2013

Cāncer 2013

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informaciķ publicada el 4 de juny de 2013
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaįa de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versiķ mōbil del web