Notícies
S´inicia la implantació de carrils bici a Vilassar

carril bici

Dins de les actuacions que s’estan portant a terme de pintura viària al municipi, s’inclou la primera fase d’implantació de carrils bici en aquelles zones on l’amplada del vial ho permet i la densitat del trànsit ho aconsella.

L’objectiu dels carrils bici és el foment de la mobilitat tova i segura, així com dels hàbits saludables i, alhora, contribuir en la reducció de les emissions de gasos contaminants tal com estableix el Mapa d’Instal·lacions Esportives Municipals el (MIEM) i el Pla d’Acció de l’Energia Sostenible (PAES).

Tot i que no es tracta d’un circuit tancat, els trams ja pintats i els que s’executaran més endavant, serviran per facilitar la mobilitat amb bici només en aquells trams on les dimensions dels vials ho permeten i la densitat del trànsit ho aconsella. En aquest sentit, s’indica l’espai de circulació segregada destinat a les bicicletes augmentant la seguretat per aquest tipus de vehicles. Els traçats proposats també han estat pensats per afavorir les interconnexions entre municipis, així com l’accés al Parc Serralada Litoral.

A banda del pintat de carrils també es proposen zones d’aparcament per a bicis en llocs específics com els equipaments esportius i docents.


Fases d’execució

El plànol que s’adjunta  es poden veure els trams proposats. En aquesta primera fase s’actua als laterals del vial de connexió amb Premià de Mar (C/ De la Sardana i C/ Orfeó Català) i a l’Av. Lluis Companys (Trams BC01, BC02 i BC03, pintats en blau).


carrils bici

carrils bici

Fitxer: planol_proposta_2014_des.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 507,12 kB

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 19 de febrer de 2015
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web