Agenda
Dissabte, 18 d'abril de 2015  -  21 h
Faemino y Cansado al Teatre La Massa
amb el seu espectacle ¡Como en casa ni hablar!

faemino y CansadoFaemino y Cansado visiten el Teatre La Massa i ens presentaran “¡Como en casa ni hablar!”. El seu últim, absurd i “polipondurrítico” espectacle solament apte per a cervells destruïts, deixalles de la societat i mestresses de casa jubilades. L’única parella al món d’amfibis parlants capaços de revolucionar a les masses, fomentar els sopars en got i guarir la “chepistrofia cejuda”. ¡Como en casa ni hablar!

A través de diversos gags completament mil·limetrats, ens endinsen en un món de quotidianitats portades al màxim sense sentit però plagades de detalls, jocs de paraules i dobles sentits en els quals fa falta aguditzar al màxim l’intel·lecte i la concentració, doncs l’últim gag et pot portar fins a un dels primers que van utilitzar hora i mitja abans i viceversa.

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA ANTICIPADA PER 21€.

Ara també pots comprar la teva entrada anticipada a Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54

Socis de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc tenen el mateix descompte que l’entrada anticipada (ensenyar carnet a taquilla).

TAQUILLA: dues hores abans de l’espectacle. Plaça del Teatre, 3 – Tel. 93 750 90 90

Lloc: Teatre La Massa
Hora: 21 h
Preu: 23€ / Anticipada: 21€
Tipus d'acte: Teatre
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web