Regidoria educació

Notícies
Vilassar es mou pels refugiats

31 generLes regidories d'Educació, Joventut, Infancia i Cultura han organitzat, aquest diumenge, una jornada solidària amb l'objectiu de recollir fons dins del Programa d’accions de sensibilització i suport als refugiats que es fa des de l’Ajuntament.

La situació dramàtica dels milers de persones que fugen de les guerres a l’Orient Mitjà colpeja les nostres consciències perquè atempta contra els drets més elementals dels refugiats. No fer res com a poble davant d’un procés com aquest seria del tot contrari als valors de solidaritat i pau que volem defensar, i és per això que en el marc del Projecte Vilassar Educa, les regidories d'Educació, Cultura, Infància i Joventut proposen de participar en l’organització d’una JORNADA SOLIDÀRIA amb motiu del DIA ESCOLAR DE LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU (DENIP), el pròxim 31 de gener, amb l’objectiu de recollir fons dins del Programa d’accions de sensibilització i suport a les persones refugiades que es fa des de l’Ajuntament. El lema de la Jornada és MOU-TE PELS REFUGIATS.

Des de les regidories d’Educació, Cultura, Infància i Joventut han organitzat una GIMCANA esportiva i cultural amb la participació de nombroses entitats de la vila. Els participants (els infants i joves i les seves famílies) hauran de realitzar un seguit de proves a la seu de cadascuna de les entitats, entre les 10 i les 12.30 h del matí del 31 de gener. És una GIMCANA FAMILIAR per passar-ho bé tota la família. No cal fer la GIMCANA completa, realitzeu les proves que més us agradin i a les 11’40 tots a Plaça per poder ballar tots junts la flashmob.

El centre de la Jornada Solidària serà a la Plaça de la Vila, on també tindrà lloc una taula rodona sobre el drama dels refugiats.

díptic gimcana

díptic gimcana

Fitxer: diptic_Gimcana_refugiats.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 2,69 MB

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 29 de gener de 2016
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web