Notícies
La nova companyia Djious Gras estrena 30Mil

30MilAquest divendres, el Teatre La Massa estrena espectacle, format i companyia. Els vilassarencs Andreu Tolrà, Joan Salvi i Oriol Rosés s’uneixen en la nova companyia Dijous Gras per presentar 30Mil, una comèdia sobre l’amistat que es podrà veure en una Massa inèdita, amb només 92 localitats per funció.

30mil és una obra que parla de l’amistat, d’allò que sembla sòlid, indestructible i per a tota la vida… o això ens sembla creure. I d’un fet aïllat, inesperat, completament diferent, que fa que tot canviï. 30mil és un viatge pels tres mons que lluiten sense repòs en cadascú de nosaltres… a voltes en som un i per sorpresa ens identifiquem amb l’altre. La superioritat que proporciona etiquetar els demés i descobrir que no és tan senzill quan comences a veure’t confrontat amb els estereotips representats.

La nova companyia Dijous Gras representarà durant 9 dies aquesta comèdia que revoluciona el Teatre La Massa, apropant l’acció al màxim als espectadors amb tan sols 92 localitats per sessió, des d’aquest divendres 19 i fins el 6 de març.

Les entrades ja es poden comprar al web teatrelamassa.cat i a Electrodomèstics Imma Baylach.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 16 de febrer de 2016
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web