Notícies
Forever young, lema del Revela't 2016

Revela't 2016El Revela'T arriba a la quarta edició amb esperit, com diu el lema del festival, plenament jove. Quan només falten dos mesos per la inauguració ja s'ha presentat el cartell del certàmen basat, aquest cop, en una imatge de la fotògrafa Jacquelin Roberts.

Seguint la línia encetada l'any passat amb un cartell centrat en una fotografia de Quinn Jacobson, els responsables del Revela'T han apostat aquest com per una imatge cedida per Jaquelin Roberts que, tal i com expliquen, reflecteix clarament l'esperit del Revela'T: un esperit jove representat per dos models que miren sense complexos a la càmera i cap al futur. I així ho mostra també el lema d'aquest any: Forever Young, sempre jove.

Aquesta setmana, a més, també s'han fet públiques les exposicions que s'instal·laran a Vilassar de Dalt entre el 20 de maig i el 5 de juny. Les podeu descobrir totes clicant aquí.

El Revela'T converteix Vilassar de Dalt en la capital mundial de la fotografia analògica cada primavera des de ja fa quatre anys. I no ho fa només amb exposicions sinó que tallers, fira comercial i d'intercanvi, xerrades i activitats paral·leles porten a Vilassar milers de visitants, professionals, curiosos i aficionats a la fotografia.

Tota la informació del Revela'T, clicant aquí.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 16 de març de 2016
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web