Agenda
Divendres, 20 de maig de 2016  -  11 h
Revela'T 2016: Projecte d'intercanvi Cultural i Artístic

Coordinats per Ana Tornel i Jacquelin Roberts 11 fotògrafs treballaran sobre un tema en comú. Dins d'aquesta activitat hi haurà diversos tallers a Barcelona, amb Juanan Requena, Julián Ochoa i Borut Peterlin, a més d'altres tallers per als nens de les escoles de Vilassar de Dalt, Premià de Dalt i Cabrils.

Aquest Intercanvi, juntament amb altres activitats, tindrà lloc durant la primera setmana del festival, del dissabte 21 al divendres 27 de maig.

L'objectiu d'aquesta activitat és realitzar un veritable Intercanvi cultural i artístic, en el sentit de fomentar una col·laboració entre artistes i un projecte en comú que vagi més enllà de la suma de treballs individuals.

Es tracta, en efecte, de reunir diversos artistes, cadascun amb la seva visió, amb la seva sensibilitat, amb el seu enfocament, amb la seva experiència, amb els seus coneixements i amb les seves tècniques, al voltant d'una temàtica comuna que doni lloc a una expressió artística conjunta. Aconseguir un efecte de vasos comunicants, en què cada artista pugui expressar-se individualment alhora que sigui partícip d'una obra col·lectiva.

Els fotògrafs treballaran en comú sobre els temes proposats per l'organització, en la tècnica o tècniques fotogràfiques de la seva elecció. Aquest ambient de treball permetrà compartir conceptes i procediments i treballar amb les diferents tècniques, mètodes i processos triats pels participants.

Participants

Paula GIBSON (Greenwich, London)

Francisco Gómez (Barcelona)

Juan Blas LEAL (Madrid)

Marie-Noëlle LEROY (Arcy-sur-Cure, France)

Joaquín PAREDES (Cáceres)

Christine RENDINA (Madrid)

Almudena ROMERO (London)

Tina ROWE (London)

Camilo SABOGAL (Bogotá, Colombia)

Pierre VAN DE VLIERT (Netherlands)

Wara VARGAS (La Paz, Bolivia)

Hora: 11 h
Durada: Del 20 al 27 de maig
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web