Els Formularis
Inscriu-te al Clean Up Vilassar

mapa clean upEl proper dissabte 18 de maig, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt participarà al "Let's Clean Up Europe!". Es tracta d'una operació de neteja d’un espai natural per sensibilitzar el públic en temes de protecció del medi ambient, i més concretament, sobre els problemes dels residus i la netedat.

La proposta engegarà a les 10 del matí, a la cruïlla del Camí pla de Vilassar i el carrer Francesc Tosquelles (al capdavall de la Riera de Targa) amb un esmorzar per agafar forces abans de començar l'activitat. Tot seguit es donaran les instruccions de la neteja i uns consells de seguretat bàsics i es començarà la neteja de la zona.

Aquesta acció s'enmarca dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) i és un projecte del programa LIFE+ de la Comissió Europea i que a Catalunya hi participen, entre altres, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Aquest any, a més, el Clean Up forma part del projecte anual del Consell d'infants de Vilassar de Dalt centrat en la reducció de residus al municipi.

*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Informació publicada el 8 de maig de 2019
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat