Els Formularis
Incidències a la via pública

L'Ajuntament de Vilassar de Dalt posa a disposició dels veïns i veïnes aquest formulari amb la voluntat de vehicular d'una manera més àgil i eficaç les incidències que els ciutadans detectin a la via pública.
A través d'aquest breu formulari, podeu aportar una imatge sobre la incidència (sots, voreres malmeses, fanals, mobiliari urbà...) que detecteu a qualsevol punt de la via pública de la vila i intentarem resoldre-la en la major brevetat de temps possible.

També podeu informar d'incidència a través la l'aplicació mobil disponible tant per a telèfons amb el sistema operatiu Android com per a iPhone.

Agraïm la vostra col·laboració.

*
*
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *

Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligatòriament

Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s´informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Informació publicada el 24 de novembre de 2014
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat