Ajuntament de Vilassar de Dalt

Modificació de les bases reguladores del procés selectiu per la cobertura de 6 places d'auxiliar de gestió administrativa pel sistema d'accés de concurs-oposició lliure i constitució d'una borsa de treball i llistat provisional d'admesos i exclosos d'aquest procés.

17mUn any més, l’Ajuntament de Vilassar se suma a la commemoració d’aquest Dia Internacional, una diada que se celebra des del 1990, quan l' Organització mundial de la salut va eliminar l’homosexualitat de la llista de trastorns sexuals. El Govern de la Generalitat de Catalunya, els ajuntaments i les institucions catalanes, el Consell Nacional LGBTI i les entitats s'adhereixen a aquesta jornada, que recorda que cal donar resposta a tota situació de discriminació, d'injustícia i de violència envers les persones per llur identitat de gènere o llurs orientacions sexuals i afectives.

humana sorli L'empresa Sorli i la Fundació Humana han fet una nova aportació econòmica a l'Ajuntament gràcies a la gestió del tèxtil usat i recollit als contenidors instal·lats als supermercats Sorli. Aquesta donació es destinarà a la compra d'aliments de primera necessitat per a famílies sense recursos del municipi.

Can RouraFins el 24 de maig es poden presentar les sol·licituds de preinscripció per l'Escola Bressol de Can Roura pel curs 2019-20. Les preinscripcions s'han de presentar a l'OAC (Plaça de la Vila, 2) fins el 24 de maig.

Imatge H3Després de la signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Fundació del Tercer Sector Hàbitat 3 a finals de l'any 2018 es posa en marxa la campanya perquè els propietaris d'habitatges buits al municipi els cedeixin i es puguin destinar a lloguer social.

Segell2018

govern obert i transparència

DESTAQUEM
Dijous, 23 de maig - 19 h
Divendres, 24 de maig - 20 h
Dissabte, 25 de maig - 10.30 h
Dissabte, 25 de maig - 12.30 h
TAULER D'ANUNCIS

Video resum del festival Revela'T 2018

Video de l'aturada de país del 3 d'octubre Per Roger Martín 

Podeu enviar els vostres vídeos a comunicacio@vilassardedalt.cat

Anteriors SegüentsRàdio Vilassar de DaltLogo biblioteca can manyer petitlogo teatre la massa petitCan RouraVilassarEducaviles floridesDeixalleria La Suissa
Anteriors SegüentsPolicia LocalIdcatServei d'orientació i inserció laboralcartografia de Vilassar de DaltAssociació Defensora d'Animals AbandonatsCreu Roja
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2015
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web