Ajuntament de Vilassar de Dalt

Despreniment can JaumetóA primera hora d’aquest dijous s’ha produït el despreniment d’una part de la façana de la casa número 36 de can Jaumetó. Això ha provocat el tall del carrer Manuel Moreno, entre Sant Genís i Anselm Clavé, i el desallotjament preventiu dels veïns.

Arbre caigut RavaletLes fortes ratxes de vent que es van registrar entre dilluns i dimarts com a conseqüència del temporal Glòria han provocat més d’una cinquantena d’incidències al municipi. La major part dels desperfectes són a l’arbrat i al mobiliari públic. Pel que fa als equipaments municipals i les escoles, l’Ajuntament en va ordenar el tancament com a mesura de seguretat per evitar danys personals.

impostosFins aquest divendres 24 de gener teniu temps de sol·licitar el Pla Especial de Pagament de tributs. Un procediment que, de forma gratuïta, vol facilitar el pagament dels rebuts municipals. Les persones que vulguin acollir-s’hi podran pagar mitjançant deu mensualitats del mateix import el total dels tributs del 2020, sense interessos.

habitat 3Fruit del conveni entre l’Ajuntament i la Fundació Hàbitat 3 Tercer Sector Social s’ha signat la primera cessió d’un habitatge privat per destinar-lo a polítiques d’inclusió social.

Pac 2020L'Ajuntament vol dotar el municipi d'un Pla d'Acció Cultural per definir el model de política cultural que ha de regir a Vilassar de Dalt en els propers anys.
En aquest sentit, des del Departament de Cultura de l'Ajuntament i amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través de la consultoria Taula.coop,  s'ha iniciat un procés que compta amb la participació de les entitats i la ciutadania per analitzar la realitat cultural del poble i definir un marc estratègic que orienti les polítiques culturals.

Cartell mobilitat portadaL’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha posat en marxa un procés participatiu per definir el Pla de Mobilitat 2020-2025. Aquest procés, obert a tothom, té com objectiu conèixer i dissenyar conjuntament el futur de la mobilitat del municipi. Participa!


Banner trucans llarggovern obert i transparènciaSegell2018

DESTAQUEM
Diumenge, 26 de gener - 18 h
Dimarts, 28 de gener - 19 h
Dimecres, 29 de gener - 17.30 h
Dijous, 30 de gener - 16 h
Dijous, 30 de gener - 19 h
Divendres, 31 de gener - 19 h
Dissabte, 1 de febrer (*fins al 28-2-2020)
Dissabte, 1 de febrer - 11.30 h
Diumenge, 2 de febrer - 11 h
Diumenge, 2 de febrer - 18 h
TAULER D'ANUNCIS

Video resum del festival Revela'T 2018

Video de l'aturada de país del 3 d'octubre Per Roger Martín 

Podeu enviar els vostres vídeos a comunicacio@vilassardedalt.cat

Anteriors SegüentsRàdio Vilassar de DaltLogo biblioteca can manyer petitlogo teatre la massa petitCan RouraVilassarEducaviles floridesDeixalleria La Suissa
Anteriors SegüentsPolicia LocalIdcatServei d'orientació i inserció laboralcartografia de Vilassar de DaltAssociació Defensora d'Animals AbandonatsCreu Roja
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2015
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web