X

Ajuntament de Vilassar de Dalt

INFORMEM


Orde del dia de la sessió plenària del mes de juliol que se celebrarà dijous 27 a la sala de plens de l'Ajuntament.

Solarium piscinaAquesta setmana s'ha posat en marxa el nou servei de solàrium de la piscina municipal a la terrassa de l'equipament. Un espai destinat a persones majors de 18 anys i que s'ha dotat de tombones, para-sols i dutxa.

Pluja de colors - Andreu SaboritLa fotografia titulada Pluja de colors ha estat la guanyadora del concurs de fotografia que es va organitzar amb motiu de la primera festa Holi de Vilassar de Dalt. L'autor, Arnau Saborit, va rebre el seu premi aquest dilluns.

Reunió mobilitat QuintanaEl passat dimarts 18 de juliol, el regidor de Seguretat i Mobilitat, Josep Carlos Babot, va presidir una reunió informativa amb veïns del sector Quintana per exposar-los la proposta de mobilitat amb la qual es vol millorar la seguretat vària i augmentar les places d’aparcament.

set-octAmb la temporada de clàssica com un dels plats forts i noms destacats com Jordi Savall o el Mag Lari, la temporada tardor-hivern del Teatre La Massa engegarà el proper 30 de setembre amb Paradise, una proposta de Nico & Sunset, el Terrat i el Tricicle.

17 de juliol de 2017

Liceu a la frescaAquest divendres Vilassar de Dalt serà, per primera vegada, un dels municipis participants a la iniciativa del Gran Teatre del Liceu, Liceu a la fresca. 166 espais instal·laran pantalles gegants per retransmetre en directe, en espais públics i de forma gratuïta, la nova producció de l’òpera 'Il trovatore' de Verdi que s’estrena avui al teatre barceloní

Sessió de treball hort social i comunitariEl passat dijous 13 de juliol va tenir lloc la segona jornada del procés participatiu al mateix espai que acollirà l'Hort social i comunitari. Amb la pregunta “Com volem que sigui l’Hort comunitari de Vilassar?” els assistents a l’acte van posar les seves propostes sobre la taula.

rocòdromDivendres 7 de juliol es van inaugurar la segona ampliació dels espais del rocòdrom de Vilassar un cop finalitzades les obres.

banner segell UAB 2016

govern obert i transparència

DESTAQUEM
Dimecres, 26 de juliol - 10.30 h
Divendres, 28 de juliol - 18 h
Dissabte, 29 de juliol - 19 h
Dissabte, 29 de juliol - 23 h
TAULER D'ANUNCIS

Video resum del festival Revela'T 2017


Itinerari per Vilassar de Dalt seguint els textos del Retaule dels Sants Màrtirs d'Esteve Albert.

Podeu enviar els vostres vídeos a comunicacio@vilassardedalt.cat

Anteriors SegüentsRàdio Vilassar de DaltLogo biblioteca can manyer petitlogo teatre la massa petitCan RouraVilassarEducaviles floridesDeixalleria La Suissa
Anteriors SegüentsPolicia LocalIdcatPlans especials de pagamentServei d'orientació i inserció laboralautopistas.comParc Serralada Litoralcartografia de Vilassar de Dalt
Anteriors SegüentsAssociació Defensora d'Animals AbandonatsCreu RojaLogo Parròquia Vilassar de Dalt
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2015
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat