Notícies

sense cotxesEn el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2019 que se celebra aquesta setmana, les tres escoles d'infantil i primària se sumaran aquest divendres al Dia Europeu Sense Cotxes omplint els carrers d'activitat durant el matí. Per aquest motiu hi haurà afectacions de trànsit als carrers propers a les escoles.

Carrer RavaletDavant la inquietud dels veïns i veïnes de les cases d’emergència social del carrer Ravalet i les mobilitzacions engegades per la Xarxa d’habitatge del Baix Maresme, l’Ajuntament vol exposar la situació real en què es troben aquests habitatges.

Acte institucional de la Diada a VilassarTot i la pluja, Vilassar va celebrar, un any més,  la Diada Nacional  de Catalunya amb un acte que va tenir lloc el passat dimarts 10 de setembre al vespre i que va transcórrer entre la plaça de la Vila i la plaça Onze de setembre. Diumenge l'Associació de Veïns del Barri de can Salvet tenien a punt una nova edició de la Megadiada que es va veure alterada per les males condicions meteorològiques.

curs escolarComença un nou curs escolar i amb ell gairebé 1.500 alumnes de Vilassar tornen a omplir les aules dels centre educatius del municipi. 


Documents trobats: 3653   Llistats: 1 - 10
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web