Notícies

Aplec de sardanes 2018Sardanes amb nom de sants i de santes es van poder sentir al llarg de tot el diumenge durant el 19è Aplec de Sardanes. Un any més, el Grup Sardanista ha fet lluir al municipi la dansa tradicional catalana de la mà de cinc cobles de renom i, ha obert així, el calendari de fires i festes de Vilassar.

Logo Associació Vilassar de Dalt contra el càncerDesprés de la petició iniciada l'any 2017, el Departament de Justícia de la Generalitat ha declarat l´Associació Vilassar de Dalt contra el Càncer com Entitat d´Utilitat Pública.  

Sara ReinaLa vilassarenca Sara Reina Vilanova va aconseguir la medalla d´or en rutines combinades del Campionat d'Espanya de natació artística que es va celebrar a Saragossa del 2 al 4 de març.

taller de rap espai joveAmb motiu del dia Internacional de la Dona, el Centre Obert i el Servei de Joventut van fer un taller de rap en què 18 joves van participar en l’elaboració i composició de la lletra d’una cançó sobre el 8 de març.

imatge app incidenciesAra fa un any, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt va posar en funcionament un nou mitjà de comunicació per informar de les incidències que es produeixen a la via pública. En un any el sistema ha registrat prop de 700 comunicacions, la majoria relacionades amb la pavimentació i el mobiliari urbà.

la laietania 2018 logoDiversos ajuntaments del Baix Maresme, entre els quals hi ha el de Vilassar, presenten un seguit d'activitats sota la coordinació del Consorci de Turisme Barcelona-Costa Maresme per donar a conèixer el patrimoni ibero-romà de l’antiga Laietania.

El Consell d´administració de Viserma, Serveis i  Manteniments, SLU va aprovar el plec de condicions administratives que han de regir el contracte relatiu a la concessió de l´explotació del servei de Bar-restaurant del camp de futbol de Vallmorena. La data límit de presentació d'ofertes és el dia 23 de març del 2018 a l'OAC.

Cartell In MarítimaL’Arxiu Comarcal del Maresme, el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i Maresme Medieval convoquen In maritima, el II Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme medieval, que tindrà lloc el 30 de juny del 2018 al Museu. La inscripció és gratuïta, però caldrà formalitzar-la abans del 10 de juny. 


Documents trobats: 3370   Llistats: 1 - 10
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web