Notícies

Mapes interactiusL'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) ha publicat dades actualitzades de contagis per la Covid-19 a Catalunya mitjançant mapes interactius i dades dinàmiques que mostren l'últim recull d´informació recollida pel sistema de salut.

col·laboració amb el sistema de salutSi vols o pots col·laborar amb el sistema de salut, ho pots fer de quatre maneres: com a voluntari, per aportar material sanitari, com a personal sanitari o com a empresa. Per fer-ho cal que omplis un dels quatre formularis que ens ofereixen des del Departament de Salut de la Generalitat.

residusEls residus de la persona contagiada s’han de dipositar en una bossa tancada dins d’una altra, amb la resta de deixalles de la llar i llençar-ho al rebuig. Mai utilitzarem els contenidors de recollida selectiva en aquests casos.

informació coronavirus

sortirdecasadesdecasaL'Ajuntament dona suport al projecte solidari  "Sortir de casa des de casa"  impulsat per diverses entitats i associacions de comerciants i empresaris per fer front a la situació de vulnerabilitat del petit comerç local.

nous horaris casasEls horaris de les línies d'autobusos Moventis-Casas que donen servei al municipi s'han vist alterats des d'aquesta setmana. Consulta els canvis.

quedat a casaEn aquest nou full d'instruccions, des de l'alcaldia del municipi es vol incidir fermament en les restriccions de mobilitat per evitar la propagació del Covid-19.

obrasL'Ajuntament ha decretat suspendre els terminis d´execució de les obres de promoció privada mentre duri l'estat d'alarma. Les obres podran continuar tot i que es prohibirà l´execució d´aquelles que no puguin garantir les mesures prevenció i protecció contra el COVID-19.

tributsL'Ajuntament concreta les mesures de flexibilització tributàries anunciades fa uns dies que preveuen, entre d'altres, l'ajornament o fraccionament de tributs o la suspensió de quotes dels serveis municipals.


stop coronavirusL'Ajuntament ha començat les tasques de desinfecció dels espais públics més concorreguts del municipi per fer front al COVID-19.

Campanya violència gènere DiputacióEl confinament obligatori fruit de l'estat d'alarma imposat per la pandèmia del COVID-19, té un impacte específic en les dones víctimes de violència masclista i els seus fills i filles, ja que estan obligades a conviure 24 hores amb el seu agressor. És per aquest motiu que l'Ajuntament dona especial suport a la campanya que ha engegat la Diputació de Barcelona per protegir les víctimes durant aquest període de confinament.

certificatPer facilitar la justificació dels desplaçaments per part de la ciutadania en un control policial dels Mossos o la Policia Local, la Generalitat ha activat un "certificat d'autoresponsabilitat" que tothom es pot descarregar d'internet i que serà efectiu a partir de diumenge a les 12 de la nit.

capA partir del dilluns 23 de març, i a instàncies de la direcció de l'Àrea Bàsica de Salut, el CAP de Vilassar de Dalt centralitzarà totes les visites de persones adultes i el de Cabrils, atendrà els pacients de pediatria.

voluntarisEls Serveis Bàsics d’Atenció Social estan treballant intensament i coordinadament per organitzar les tasques i els circuits d’acord amb la realitat social concreta i atendre així, de manera més eficient, les necessitats de la població més vulnerable. Amb tot, es vol comptar totes aquelles persones, col·lectius i/o iniciatives que vulguin aportar la seva col·laboració.

telefon serveis socialsDavant la situació excepcional d’estat d’alarma provocada pel coronavirus SARS-COV-2, us volem informar que des de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, a través l’Equip Bàsic d’Atenció Social, es posa a disposició de la ciutadania el telèfon 93.750.90.16, per a atendre les possibles situacions de vulnerabilitat social que es puguin presentar degut a les restriccions de mobilitat i les recomanacions de restar al domicili. 


Documents trobats: 3779   Llistats: 1 - 10
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web