Notícies

Obres l'EstrellaAquest mes s’han posat en marxa els treballs de condicionament i millora de l'Estrella com a espai polivalent. Les millores consisteixen en la col•locació d’un nou paviment i una nova porta d’accés, la renovació de la instal•lació elèctrica i el pintat de la façana.

concurs cartell FMLa Comissió de Festes convoca, de nou, un concurs per escollir el cartell de la propera Festa Major dels Sants Genís. Fins al 31 de maig a les 14 h hi ha temps per entregar els treballs a l´OAC (Plaça de la Vila, 1).

treballs soreaEntre els mesos de maig i juliol SOREA realitzarà treballs de millora de la xarxa d’abastament d’aigua potable d’acord amb conveni regulador d’obres d’inversió a càrrec de la concessionària pel període 2017-2019. La setmana vivnent està previst que comencin els treballs als carrer Joan XXIII, Pau Piferrer i Balcons.  

CASALSDes de l'Àrea de Joventut s'ha fet un recull de tota l'oferta de lleure infantil i juvenil per les vacances d'estiu a Vilassar.

placa fotovoltaicaAquest dilluns s’han iniciat els treballs de col•locació de la instal•lació solar fotovoltaica d'autoconsum a la Nau Vella de can Manyer. L’acció forma part del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses i és possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Banner RevelatDe l'11 al 27 de maig arriba la sisena edició del festival Revela'T, el Festival de Fotografia Analògica de Vilassar de Dalt, que oferirà exposicions, tallers, conferències, visites guiades amb els autors, intercanvis i venda de material i obra gràfica.

Cartell In MarítimaL’Arxiu Comarcal del Maresme, el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i Maresme Medieval convoquen In maritima, el II Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme medieval, que tindrà lloc el 30 de juny del 2018 al Museu. La inscripció és gratuïta, però caldrà formalitzar-la abans del 10 de juny. 


Documents trobats: 3417   Llistats: 1 - 10
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web