Notícies

revelat banner

rt logoLa inauguració oficial de Revela’T 2020 se celebrarà aquest proper divendres, 25 de setembre, al Teatre de la Massa amb un homenatge a la fotògrafa Cristina Garcia Rodero. El Festival, que arriba a la seva vuitena edició, s’ha vist obligat a canviar de dates i readaptar la programació per la pandèmia del coronavirus.

sorteig revelatEn el marc de la campanya Fem que vagi bé, el comerç de Vilassar i el Festival Revela't engeguen una nova acció de foment al comerç local i que començarà a finals de setmana coincidint amb la inauguració del Revela't.

4 de setembreL’Ajuntament actualitza setmanalment les dades referents a l’evolució de la pandèmia de Covid-19 a Vilassar de Dalt. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut divendres 18 de setembre, aquesta setmana s'han diagnosticat 7 casos positius de Covid-19.

Logo SEM can BanusAquesta setmana han començat les extraescolars de gimnàstica artística i de natació del SEM can Banús. Ho han fet seguint uns estrictes protocols de control i higiene per tal de garantir la seguretat dels i les cursetistes.

Festa Major Sants GenísPassat el temps prudencial de 15 dies després de les activitats que es van poder celebrar de la Festa Major dels Sants Genís, es confirma que no hi ha hagut cap cas positiu de Covid-19 entre els assistents. És per aquest motiu que des de la Comissió de Festes es procedirà a destruir les dades de les persones que hi van participar.

vilassar participaL’Ajuntament de Vilassar de Dalt engega el primer projecte de pressupostos participatius que es fa al municipi. La ciutadania pot escollir la destinació de 135.000 euros dels pressupostos. Es poden consultar tots els detalls del procés i presentar propostes a través del web participa.vilassar.cat.

tornada a l'escolaAquest dilluns, després de 6 mesos tancades, les escoles han tornat a obrir les portes per afrontar un nou curs excepcional marcat per la pandèmia del coronavirus. Escoles i Ajuntament han unificat esforços per garantir una tornada segura i eficient amb totes les mesures de protecció dictades pel Departament d’Educació. A Vilassar han tornat a omplir les aules al voltant de 1.500 alumnes.

beques colonies 2020Dilluns s'obre la convocatòria per sol·licitar els ajuts econòmics destinats a sortides i colònies escolars pel curs 2020-21. El termini de sol·licitud s'allargarà fins al 25 de setembre. 


Documents trobats: 3917   Llistats: 1 - 10
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web