Notícies

Mulla't 2019Durant tot el cap de setmana la piscina de Vilassar ha acollit diferents activitats emmarcades dins el Mulla’t per l’esclerosi múltiple, una iniciativa organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple per sensibilitzar la societat sobre una malaltia que actualment afecta a més de 11.000 persones a Catalunya.

museu arxiu can banúsEl Consell Comarcal del Maresme ha aconseguit millorar el finançament dels fons FEDER per al projecte "L'herència del Maresme. Rutes turístiques pel patrimoni cultural de la comarca". Un nou impuls per la comarca i per Vilassar on els diners es destinaran a la reconversió del Museu Arxiu de can Banús en un centre d'interpretació, i a la creació de diverses rutes turístiques comarcals com la del tèxtil de les quals Vilassar en formarà part.

Hort comunitariTècnics de la Diputació donen suport a l’Ajuntament per al projecte d’adequació de l’hort comunitari que ja funciona a ple rendiment.

piscina monumentalLa piscina municipal ofereix la possibilitat d’adquirir passis d’estiu o abonaments a preus més assequibles per facilitar l’accés a l’equipament esportiu durant aquest estiu.  

Vetlles19Aquest cap de setmana donen el tret de sortida les Vetlles d'Estiu 2019, tot un mes d'activitats culturals i lúdiques que ompliran els vespres a Vilassar fins al 27 de juliol.

Ple investidura 2019Carola Llauró, candidata d'ARA Vilassar, va ser investida alcaldessa de Vilassar amb el suport dels 5 regidors aconseguits per la seva formació. Llauró inicia el seu primer mandat al capdavant de l'Ajuntament i esdevé la primera alcaldessa del municipi. 


Documents trobats: 3626   Llistats: 1 - 10
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web