Notícies

punt recàrrega elèctricaDes d’aquesta setmana, el municipi disposa d’un punt de recàrrega per a cotxes elèctrics que permet la connexió de dos vehicles de forma simultània. El punt està situat a l’aparcament de can Bruguera.

Infogràfic 2018
Les xifres econòmiques municipals del 2017 demostren que Vilassar ha deixat enrere les dificultats econòmiques i el sobreendeutament i se situa per sota del límit legal d'endeutament (110%) passant del 279,90% el 2012 a un 98,34% els 2017.

El Ple del mes de març del 2018 va adoptar l'acord per inciar la tramitació per modificar l'Ordenança municipal reguladora de tinença d'animals de companyia. Ara s'obre un termini de 15 dies de consulta pública per recollir l'opinió de la ciutadania, de les entitats i associacions que puguin veure's afectades per la iniciativa reglamentària.

Mercats amb DO AlellaEl proper 21 d'abril, el Mercat de can Robinat de Vilassar acollirà la primera edició de “Mercats amb DO Alella”. Es tracta d'una iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, l'Ajuntament i els comerciants del mercat amb l'objectiu de dinamitzar aquest eix comercial.

imatge app incidenciesAra fa un any, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt va posar en funcionament un nou mitjà de comunicació per informar de les incidències que es produeixen a la via pública. En un any el sistema ha registrat prop de 700 comunicacions, la majoria relacionades amb la pavimentació i el mobiliari urbà.

Cartell In MarítimaL’Arxiu Comarcal del Maresme, el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i Maresme Medieval convoquen In maritima, el II Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme medieval, que tindrà lloc el 30 de juny del 2018 al Museu. La inscripció és gratuïta, però caldrà formalitzar-la abans del 10 de juny. 


Documents trobats: 3384   Llistats: 11 - 20
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web