Notícies

jornades Salvador GrauEl dissabte 7 de juliol se celebrarà a la Biblioteca de can Manyer les Jornades de debat “El futur dels sistemes naturals del Maresme” en homenatge a Salvador Grau i Tort que va tenir un paper fonamental en la defensa i coneixement del medi natural de Catalunya i especialment del Maresme.

festes del Pi 2018Del 22 i el 24 de juny, el Barri del Pi viu la seva festa amb el tradicional concurs de migas com un dels actes principals d'un cap de setmana que també inclou àpats populars, ball i música en directe, exhibicions de ball i activitats infantils.

banner segell 2017Vilassar de Dalt ha revalidat el Segell Infoparticipa per la qualitat i la transparència del web municipal. Un guardó atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació de la UAB i que any rere any apuja el llistó a les institucions públiques per garantir una transparència real en l'accés a la informació per part de la ciutadania.

Cartell In MarítimaL’Arxiu Comarcal del Maresme, el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i Maresme Medieval convoquen In maritima, el II Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme medieval, que tindrà lloc el 30 de juny del 2018 al Museu. La inscripció és gratuïta, però caldrà formalitzar-la abans del 10 de juny. 


Documents trobats: 3433   Llistats: 11 - 20
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web