Notícies

Revelat 2018EspaiFoto, l'associació impulsora del Festival Revela-T, i l'Ajuntament han signat un nou conveni que regirà la col•laboració entre els dos ens en l'organització de l'esdeveniment aquest 2018. El Festival se celebrarà a Vilassar entre l´11 i el 27 de maig.

L'Ajuntament nomena Fill Predilecte de la Vila a Manel MonjonellL'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha nomenat, a títol pòstum, Fill Predilecte de la vila a Manel Monjonell. L'acte va tenir lloc el passat dissabte 10 de febrer a la sala de plens del consistori.

Dijous grasLa gèlida jornada de Dijos Gras va donar la benvinguda al Rei Carnestoltes i a la resta d'actes que conformen una de les festes més divertides i esbojarrades de l'any. Un taller de maquillatge i el tercer concurs de truites van inaugurar el Carnaval 2018 a l'espai polivalent L'Estrella.

3 Jornada participativa hort social i comunitariEl proper dissabte 17 de febrer tindrà lloc la tercera jornada del procés participatiu que ha de definir el funcionament i la gestió de l'Hort Social i Comunitari. La trobada acollirà també un taller de sembra de planter.

Reunió de la Comissió del Mercat de can RobinatLa dinamització del comerç de Vilassar és una de les prioritats de l'Ajuntament que s'emmarquen en el procés engegat de promoció de la Vila i el comerç local. En aquest sentit, s'ha posat en marxa la Comissió del Mercat de can Robinat per tractar les necessitats i inquietuds dels paradistes i impulsar-ne l'activitat.

Cartell In MarítimaL’Arxiu Comarcal del Maresme, el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i Maresme Medieval convoquen In maritima, el II Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme medieval, que tindrà lloc el 30 de juny del 2018 al Museu. La inscripció és gratuïta, però caldrà formalitzar-la abans del 10 de juny. 


Documents trobats: 3348   Llistats: 11 - 20
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web