Documents

socDes de l'aplicació de l'estat d'alarma i a causa de les estrictes restriccions de mobilitat, el Servei d'Ocupació de Catalunya ha triplicat el personal d´atenció telefònica i telemàtica per fer front a l'increment de consultes de la ciutadania, relacionades amb ERTOS, Renda Garantida de Ciutadania i la inscripció com a demandant d´ocupació. Ofereix atenció telemàtica i ha posat a disposició de la ciutadania un nou telèfon gratuït d'atenció: 900 800 046.

mesures economiquesDavant la crisi causada pel coronavirus Covid-19, l'Ajuntament ja ha posat en marxa el paquet de mesures econòmiques per reduir l'impacte que pugui tenir per a les famílies i pel sector econòmic local. Entre aquestes mesures hi ha l'endarreriment dels terminis per pagar diferents tributs, així com la suspensió de les quotes dels serveis municipals mentre duri l'estat d'alarma o els ajuts directes al comerç local.

recull ajudes covidEn aquest espai hi trobareu totes les mesures extraordinàries econòmiques i socials impulsades per l'Ajuntament i tota la resta de mesures adoptades per les altres administracions públiques orientades a les empreses, autònoms i treballadors per fer front a la situació de crisi.

Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web