Arriba el cap de setmana principal del Revela'T

Última revisió 15-09-2022 13:43
15/09/2022

El Festival Revela’T celebra el cap de setmana principal amb la Conferència Inaugural de Joan Fontcuberta, el mercat fotogràfic i dues jornades formatives al voltant de la fotografia analògica.

El cap de setmana del 16 al 18 de setembre, el Revela'T, el festival de fotografia analògica de Vilassar de Dalt, celebra el cap de setmana principal, tres jornades amb amb el Market Fotogràfic amb material fotogràfic i fotos d'autor i les Jornades Professionals, amb conferències, presentacions i tallers al voltant de la fotografia. 

El divendres 16 de setembre, Joan Fontcuberta, un dels grans renovadors de la fotografia del nostre país, impartirà la Conferència Inaugural del Revela'T 2022 i rebrà el Distintiu de Plata del festival. A les 19 h a La Massa Teatre.

El Revela’T, el festival de fotografia analògica de Vilassar de Dalt, que celebra el seu 10è aniversari del 9 de setembre al 2 d'octubre, programarà 36 exposicions de fotografia en diferents espais de Vilassar de Dalt, i en el marc de Revela’T Circuit, 9 exposicions a Barcelona i 12 més a altres ciutats.

Revela't 22
Revela't 22