Pregons de Festa Major a porta tancada

Les pregoneres de la Festa Major d'agost van pronunciar els seus pregons a la sala de plens de l'Ajuntament, després que els actes festius se suspenguessin a causa de l'alt risc de contagis de la Covid-19. L'alcaldessa i el regidor de Festes van acompanyar-les i els van fer un petit obsequi d'agraïment.

Amb la suspensió dels actes de Festa Major a causa del rebrot de contagis de la Covid-19, Vilassar es va quedar a les portes de poder celebrar la festa en honor als Sants Genís i de poder escoltar els pregons que les pregoneres havien preparat per oferir a la població la nit del 24 d'agost.

La vilassarenca Montse Tàpies va ser la persona escollida enguany per recitar el pregó de Festa Major per la seva relació amb la família de la botiga centenària de cal Peret Sabater i, alhora, infermera de professió, fet que la fa estar a primera línia en aquesta crisi sanitària que estem vivint.  

PregoneraPregonetes

PregoneraPregonetes

I com a pregoneretes s'havien preparat un discurs conjunt la Noa Pujol Díaz i la Lila Tamet Martínez.

Els dos pregons els vam poder escoltar a porta tancada i els podeu veure en els vídeos que hi ha a continuació.

L'alcaldessa, Carola Llauró, i el regidor de Festes, Sergi Igual, van acompanyar-les i els van fer un petit obsequi d'agraïment per la seva col·laboració en aquesta tradició que malauradament aquest any no hem pogut gaudir.

31/08/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55