S'obre el termini per sol·licitar beques per a activitats esportives

Beques esportsPer tal de garantir l'accés a l'activitat esportiva dels infants i el jovent de Vilassar amb dificultats socioeconòmiques, l'Ajuntament de Vilassar convoca beques per a aquestes activitats que es podran sol·licitar fins al 18 de novembre.

L'esport és una activitat important pel desenvolupament físic, psicològic i social de les persones en general i sobretot per als menors d'edat. Per aquest motiu des de l'ajuntament de Vilassar de Dalt s'aposta per facilitar l'accés de tots i totes promovent unes beques per ajudar les famílies amb dificultats econòmiques.  

Les beques per a la pràctica de l'esport durant el curs 2020-21 estan adreçades als i les menors entre 3 i 17 anys empadronats al municipi, que vulguin realitzar alguna activitat esportiva i que per la situació socioeconòmica tinguin dificultats per poder-hi accedir.

El procés està pensat perquè les famílies amb una situació socioeconòmica amb més dificultats puguin gaudir d'ajudes que facilitin la igualtat d'oportunitats dels infants del municipi.

El període de sol·licituds s'allargarà fins al 18 de novembre i caldrà presentar tota la documentació que podreu trobar en aquest espai.

Degut a la situació de crisi sanitària, i per tal de minimitzar els contactes socials, es prioritza la recepció de sol·licituds de manera telemàtica, la qual es podrà clicant aquí. En casos excepcionals es podrà fer de forma presencial a la OAC de l'ajuntament (plaça de la Vila 1), sempre amb cita prèvia, que podeu sol·licitar al 93 753 98 00.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb els Serveis Socials al 93 750 90 16.

30/10/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55