Comença un nou curs del Consell d'infants

Consell d'infants22 nens i nenes de Vilassar de Dalt han donat el tret de sortida al nou curs del Consell d'Infants de Vilassar de Dalt. Durant els propers mesos, els infants reflexionaran, debatran i prendran decisions que portaran fins al Ple municipal.

Aquest dilluns 19 d'octubre, el Consell d'infants de Vilassar de Dalt ha realitzat la primera sessió del curs 2020-2021, dinamitzat per la Mar i Núria de l'entitat Quiràlia.

Consell d'infants  Consell d'infants

A la sessió de presentació del nou curs hi ha assistit l'alcaldessa de Vilassar, Carola Llauró i la regidora de Cicles de vida, Carme Terradas que han rebut les primeres impressions per part dels infants.

Durant tot el curs, els 22 membres del Consell d'Infants reflexionaran, expressaran les seves opinions i inquietuds, debatran i prendran decisions que portaran al plenari municipal a fi de contribuir a millorar els aspectes del poble que considerin oportuns.

El Consell d'Infants el formen dos alumnes per aula de 5è i 6è de primària de les Escoles Immaculada, Francesc Macià i IE Sant Jordi escollits per votacions o voluntat pròpia.

20/10/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55