Equipaments culturals de Vilassar es tenyeixen de vermell en suport al sector dels esdeveniments i espectacles

alerta rojaEn una acció de suport a la campanya Alerta Roja impulsada pel sector dels esdeveniments i espectacles en viu, un dels més afectats per la crisi de la Covid19, aquest 30 de setembre diversos espais culturals de Vilassar de Dalt es van il·luminar de color vermell per denunciar la situació actual d'aquest sector.

Aquest dimecres 30 de Setembre el món dels esdeveniments i els espectacles en viu ha il·luminat edificis en vermell per fer visible la situació d'Alerta Roja que viu el sector a causa de la Covid19.

Aquesta és la segona acció de la campanya que ja va mobilitzar el sector el 17 de setembre amb manifestacions a 25 ciutats espanyoles per visibilitzar la seva situació i reclamar mesures concretes a les administracions públiques. La d'ahir al vespre és una acció global en què més de 20 països han tenyit de vermell diferents edificis, sales, cases i escenaris. A Vilassar s'han il·luminat la façana del Teatre La Massa i diverses exposicions del Revela't.

alerta roja  Alerta roja

Alerta roja  Alerta roja

Alerta roja L'acció ha estat promoguda per dos vilassarencs que pertanyen a l'associació MUTE Barcelona, amb el suport de l'empresa local Yelo so i llums, i s'hi han sumat el col·lectiu de tècnics locals, el Festival Revela'T i el Teatre La Massa.

01/10/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55