Finalitza la primera fase de les obres del poliesportiu de can Banús

Obres poliesportiuEn aquesta primera fase s'han renovat íntegrament tres dels set vestidors de l'equipament esportiu, s'ha reformat l'accés exterior per millorar el confort tèrmic del vestíbul i també s'han millorat els accessos a la pista.

Aquesta setmana han finalitzat les actuacions de millora del poliesportiu de can Banús en què s'han reformat tres dels vestidors dels set que hi ha i que es renovaran en una segona fase. Els treballs que s'hi han fet també inclouen millores d'eficiència energètica, tant per l'augment de l'aïllament tèrmic dels tancaments exteriors i del vestíbul, com per la millora en l'eficiència dels sistemes de il·luminació, climatització i ventilació.

Obres poliesportiuObres poliesportiu

D'altra banda, també han finalitzat les obres d'instal·lació de la caldera de biomassa, que abasteix d'aigua calenta la piscina i el poliesportiu.

L'actuació, amb un cost total de 150.000 €, està cofinançada per la Diputació de Barcelona.  

Aquesta actuació forma part de les accions previstes en el pla ‘Esport per a tothom' aprovat per unanimitat al ple del mes de maig amb el qual es vol donar impuls a la política esportiva del municipi en tots els seus àmbits i cobrir totes les necessitats i demandes que l'esport genera a Vilassar.

11/09/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55