Vilassar de Dalt entra en fase 3 a partir d'aquest dijous 18 de juny

fase 3El ministeri de Sanitat ha autoritzat que les regions sanitàries metropolitana nord i sud, Barcelona i Lleida passin a la fase 3 de la desescalada a partir d'aquest dijous. Per tant, tot Catalunya estarà a l'última fase de la desescalada fet que implica que la mobilitat serà lliure per tot el territori i ja no hi haurà franges horàries.

L'entrada en fase 3 implica la flexibilització de les mesures restrictives que hi havia establertes fins ara per anar adaptant-se a la nova normalitat.

- La circulació dins la unitat territorial en grups de màxim 20 persones.

- Les franges horàries s'eliminen per a totes les activitats. 

- Els establiments, els locals, els centres/parcs comercials i de prestació de serveis poden obrir al públic sempre que es redueixi al 50% l'aforament a cadascuna de les plantes i que garanteixi una distància mínima de dos metres entre clients.

- Reobren  al  públic  els  establiments  d'hostaleria i  restauració  per  a  consum  en  el  local, sempre que no superin el 50% de l'aforament. Pel que fa a les terrasses es permet el 75% de les taules autoritzades.

- Reobren discoteques i bars d'oci nocturn amb un terç d'aforament i altres restriccions. 

- S'amplia l'aforament màxim en vetlles, enterraments, cremacions i llocs de culte. També hi ha una ampliació a la resta de cerimònies religioses de caràcter social (per exemple: casaments, batejos...). 

- Es mantenen les mesures de seguretat per a piscines recreatives i platges. 

- En instal·lacions  esportives  i  centres  esportius  s'augmenta  l'aforament  al  50%  i,  en  el  cas de les piscines per a ús esportiu, es manté el 30%. 

- L'obertura al públic de les zones comunes dels hotels i allotjaments turístics sempre que no se superi un 50% de l'aforament i amb condicions de seguretat i higiene.

- Es regulen els espectacles esportius, els espectacles a l'aire lliure i els teatres. Destaca la possibilitat de fer actes culturals a les biblioteques i museus. 

- Es  mantenen  les  recomanacions,  a  empreses  i  treballadors,  de  fer  teletreball  i  prendre  mesures  de  conciliació  i  reorganització  per  reduir  la  mobilitat  per  motius  d'activitat  laboral.

- S'estableixen  condicions  per  al  desenvolupament  de  les  activitats  a  l'aire  lliure  per  a  població infantil i juvenil.

- S'estableixen condicions per a l'obertura d'establiments de jocs i apostes.

- S'estableixen  condicions  per  a  l'obertura  de centres  recreatius  turístics,  zoològics  i  aquaris.

Faqs Fase3 (1)Faqs Fase3 (2)

us mascaretes

Per ampliar la informació del què es pot fer en fase 3 cliqueu l'enllaç.

17/06/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55