Dins el marc de la campanya Fem que vagi bé, neix un nou Concurs de dibuix i es reprèn en Concurs literari

Amb l'objectiu d'apropar productes i establiments de proximitat a la població de Vilassar de Dalt i dins la campanya d'impuls al comerç 'Fem que vagi bé', l'Ajuntament impulsa el Concurs de dibuix infantil i juvenil que se sumarà al tradicional Concurs literari de la Biblioteca can Manyer. Els concursos es vincularan al teixit comercial del municipi ja que els premiats rebran un val de compra que podran bescanviar al comerç local adherit a la iniciativa.

Fem que vagi béEn aquests moments, on la pandèmia de la Covid19 ha deixat petjada en persones i activitats econòmiques, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt vol donar resposta a la situació potenciant el paper de la cultura, el comerç i els serveis a la població com a elements clau per a la reactivació econòmica i social del nostre poble.

És en aquest context i fins al 15 de juliol, que s'obre la convocatòria i recepció de treballs per a participar a la primera edició del Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil #Femquevagibe i a la 36a edició del Concurs Literari de Sant Jordi que organitza la Biblioteca Can Manyer. Hi poden participar totes aquelles persones residents o vinculades amb Vilassar de Dalt i els estudiants de les escoles del poble dividits en diverses categories en funció de l'edat i del concurs.

Els treballs s'han de presentar per via electrònica al correu b.vilassard.cm@diba.cat i al correu promocioeconomica@vilassardedalt.cat amb l'assumpte “Grup_ Concurs Literari” i “Grup_ Concurs de dibuix” respectivament. Aquest format d'entrega dels treballs comporta també indicacions concretes en els documents obra i plica a adjuntar, que es poden consultar a les bases del concurs i que podeu descarregar més avall.

Podeu consultar el llistat d'establiments adherits i les bases dels concursos a continuació:

Bases del concurs de dibuix:

Bases del concurs literari:

Descarregables pel concurs literari:

Obra

Plica

10/06/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55