La Biblioteca obre portes però manté actives les activitats online

La Biblioteca can Manyer ha reprès aquesta setmana part de l'activitat presencial coincidint amb l'entrada a la fase 1 del desconfinament i després de 10 setmanes de portes tancades però molta activitat a les xarxes.

Contes de bona nitLa Biblioteca can Manyer ha reprès la seva activitat presencial aquesta setmana, però només per oferir servei de préstec amb cita prèvia i retorn de documents mitjançant la bústia de devolucions. Consulteu les condicions aquí. A partir d'ara, la desescalada del confinament marcarà el ritme amb què la biblioteca anirà recuperant serveis fins a poder assolir una certa normalitat en el seu funcionament, sempre garantint el compliment de totes les mesures de seguretat i normes d'higiene.

Durant aquestes setmanes de confinament, l'activitat de la biblioteca ha continuat, en la mesura del possible, mitjançant les xarxes socials i les plataformes digitals. Els clubs de lectura, tant d'adults com d'infants, han seguit en contacte, i s'ha ofert un ampli ventall d'activitats i propostes online.

Amb la voluntat de seguir donant servei als usuaris i a tota la gent del poble, el personal de la biblioteca segueix molt actiu a les xarxes socials, promovent la lectura amb recomanacions periòdiques, narració de contes, espai de trobada virtual del club de papiroflèxia, i plantejament de reptes culturals i literaris, entre d'altres. Així, per exemple, demà dissabte 30 de maig a les 11 del matí al canal de Youtube de la biblioteca, hi haurà en directe una sessió de contes de la natura.

L'última novetat de la biblioteca és l'estrena aquesta setmana dels "Contes de bona nit" al canal de Youtube, en què el personal de la biblioteca ofereix cada dia a les 20.30 h, de dilluns a divendres, la narració d'un conte curt per abans d'anar a dormir. Una  proposta per a famílies amb infants i/o per a qualsevol persona a qui li agradi que li expliquin un conte.

Podeu seguir tota l'actualitat de la Biblioteca can Manyer a les xarxes socials:

Instagram: @bibliomanyer
Twitter: @BiblioManyer
Facebook: Biblioteca Can Manyer
Youtube: Biblioteca Can Manyer

29/05/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55