La Biblioteca can Manyer reobre aquest dilluns

Seguint amb la desescalada del confinament, la Biblioteca can Manyer reobre portes aquest dilluns amb mesures extraordinàries de seguretat i garantint el compliment de totes les normes d'higiène.

obertura bibliotecaAquest dilluns la Biblioteca can Manyer reprèn parcialment l'activitat presencial per oferir serveis de préstec i retorn amb mesures extraordinàries de seguretat i noves maneres de funcionar. La biblioteca Can Manyer ofereix servei de préstec (amb cita prèvia) i retorn de documents en el següent horari:
Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 17.00 a 20.00 h.
Dimecres de 10.00 a 13.00 h.


Servei de Préstec:

  1. Demana cita prèvia a trucant al 937530952, dins de l'horari d'obertura, o bé enviant un correu electrònic a b.vilassard.cm@diba.cat
  2. Indica quin document vols, el teu nom, cognoms, número de carnet de la biblioteca i dia i hora preferent de recollida. Pots consultar els títols disponibles a través del Catàleg Aladí.
  3. Un cop gestionada la petició, la Biblioteca t'indicarà quan pots anar a recollir la teva comanda. Vés-hi a l'hora indicada, intenta ser puntual.
  4. L'atenció serà personalitzada i només podrà haver-hi una sola persona dins la biblioteca. Quan vinguis, espera el teu torn i segueix les indicacions que trobaràs a l'entrada de l'edifici.
  5. Vés-hi amb mascareta i posa't gel hidroalcohòlic només entrar a la biblioteca.
  6. Si tens febre, símptomes de Covid19, creus que el pots tenir o has tingut contacte recent amb algun cas positiu, anul·la la teva cita.

Servei de Retorn:

  1. Les devolucions s'hauran de fer únicament a la bústia de retorn, en l'horari d'obertura de la biblioteca. Fora d'aquest horari, la bústia romandrà tancada.
  2. La data de venciment dels documents s'ha renovat fins al dia 31 de juliol.
  3. Els documents retornats estaran 14 dies en quarantena. Passat aquest termini tornaran a estar disponibles per ser prestats.

Recorda que la biblioteca segueix oferint servei de préstec virtual a través de la plataforma eBiblioCat i atenció personalitzada al correu electrònic b.vilassard.cm@diba.cat
A més, segueixen oferint activitats i promoció lectora a les xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram i Youtube.

22/05/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55